Eerste concert voor Shary-An en haar eigen band!

Eerste concert voor Shary-An en haar eigen band!
1 November 2011 cloud9music

Amsterdam, 31 oktober 2011 – Shary-An geeft op 10 november in De Vorstin in Hilversum haar eerste echte live-concert met haar eigen band. De 19-jarige zangeres is al weken druk aan het oefenen om de nummers van haar debuutalbum ‘Love Me For Who I Am´ compleet onder de knie te krijgen.

Shary-An: “Echt zo tof om nu te gaan spelen met mijn eigen band. Mijn gitarist bijvoorbeeld ken ik van school en zijn broer is drummer en ook de bassist zit bij mij op school. De pianist heb ik via Sven (Figee). En via twitter heb ik nog een oproep gedaan voor blazers en daar zijn heel veel reacties op gekomen, dus dat komt ook helemaal goed! We staan echt te springen om met elkaar te gaan spelen.”

Het concert is een samenwerking met Veronica Magazine en de kaarten, die slechts tien euro per stuk kosten, zijn alleen verkrijgbaar via de website van het blad. (http://www.veronicamagazine.nl/Concerten.html)

Shary-An lanceerde enkele weken geleden haar door Sven Figee, frontman van Sven Hammond Soul, geproduceerde debuutalbum. De CD bevat haar hits ‘Six Feet Under’, ‘Try My Love Again’ en Mr. Know It All. Dit laatste nummer is deze week zelfs verschenen op single in Polen.

Ook staat op het album een nieuwe versie van ‘Ain’t Got No, I Got Life’, waarmee ze veel succes oogstte in The Voice Of Holland. Read my Book werd geschreven door de mannen achter het succes van liedjes als ‘Set Fire Into The Rain’ en Rolling Into Deep’ van Adele
.