Leonie Meijer zingt titelsong NET 5 serie ‘Hart tegen Hard’

Leonie Meijer zingt titelsong NET 5 serie ‘Hart tegen Hard’
29 September 2011 cloud9music

Amsterdam, 29 september 2011 – Leonie Meijer heeft de titelsong ingezongen van de nieuwe romantische misdaad serie ‘Hart tegen Hard’, die vanaf 3 oktober is te zien bij NET 5. Het gaat om een cover van het nummer ‘Hart tegen Hart’ van de popgroep Bløf uit 2007. Het nummer verschijnt vanaf 3 oktober als tweede track op haar nieuwe single  ‘Hey!’.

Leonie was bijzonder verrast en vereerd toen zij werd benaderd door Talpa, die de serie produceert. “Ik kijk zelf ontzettend graag naar series en vind het echt gaaf om een keer de titelsong te mogen vertolken. Het liedje is van Bløf en dat is een band die mij al jarenlang inspireert. Ik hoefde hier geen twee keer over na te denken!”

Ook de heren van Bløf lieten onlangs op een bijzondere manier aan Leonie weten dat zij achter de keuze staan voor de zangeres voor het opnieuw opnemen van hun song.”Ik ben al jaren groot bewonderaar van Bløf en hun muziek. Onlangs was ik bij een klein besloten optreden van de band en na wat geroezemoes onder de bandleden, legde Paskal uit aan het publiek dat ze graag ‘Hart tegen Hart’ wilden spelen ook al doen ze dat eigenlijk niet zo vaak meer. Dat was precies de avond nadat ik had gehoord dat ik de titelsong mocht inzingen voor deze nieuwe serie. Toen Paskal’s gitaar niet juist gestemd bleek te zijn, kreeg ik de indruk dat het nummer eigenlijk niet gepland was voor die avond. Toen kreeg ik wel even een kriebel in mijn buik, dat optreden van Bløf was voor mij dan ook echt bijzonder.”

De romantische misdaadserie draait om rechercheur Thomas en misdaadjournaliste Ava. In hun werk worden de twee geconfronteerd met ontvoering, mishandeling en diefstal maar vooral met elkaar. Diep in hun hart willen ze niets liever dan samen zijn, maar door hun werk is dat vrijwel onmogelijk. Ze moeten er alles aan doen om het verlangen geheim te houden, zeker voor elkaar. De cast bestaat o.a. uit Elise Schaap, Dragan Bakema, Huub Stapel, Renee Fokker en Barry Atsma.

Op 14 oktober verschijnt het debuutalbum ‘Los’ van Leonie en op 18 oktober lanceert zij ’s avonds haar album in Bitterzoet in Amsterdam. Fans die haar fysieke single kopen bij V&D, hebben meteen een entreebewijs voor twee personen in handen voor deze avond.