Lisa, Amy & Shelley zingen de titelsong van familiefilm Bennie Stout

Lisa, Amy & Shelley zingen de titelsong van familiefilm Bennie Stout
16 September 2011 cloud9music
Lisa

De razend populaire meisjesgroep Lisa, Amy & Shelley zingt de titelsong ‘Dicht bij jou’ van de nieuwe avonturen familiefilm BENNIE STOUT – De grote film van Sinterklaas. Ook hebben de dames een cameo in de film, die onder regie van Johan Nijenhuis vanaf 5 oktober in heel Nederland te zien is.  

‘Dicht bij jou’ verschijnt 16 september op single en is de voorloper van het nieuwe album ‘Sweet Sixteen’, dat gepland staat voor 14 oktober. Het meidentrio werd bekend dankzij hun overwinning vier jaar geleden van het Junior Songfestival. Vanaf dat moment kreeg hun succes vleugels. Ze brachten een album uit, spreken stemmen in voor vele Disney Series, kregen een eigen theatershow en hun filmpjes werden inmiddels op o.a. You Tube meer dan 18 miljoen keer bekeken.

“Een titelsong maken en zingen voor zo’n prachtige film heeft jarenlang op ons Sinterklaas-verlanglijstje gestaan, het was een cadeautje om dit te mogen doen”, aldus Lisa, Amy & Shelley.

De film, met in de hoofdrollen Hanna Verboom, Koert-Jan de Bruijn, Irene Moors, Diederik Ebbinge, Plien van Bennekom, Bianca Krijgsman, de jonge talenten Koen Dobbelaer, Marijn Bekkenk, Pieter Lossie, Merel Boot én… de enige echte Sinterklaas speelt zich af in de jaren ’30.  Het jongetje Bennie beleeft een wel héél bijzonder avontuur.

“Als kind werd me al verteld dat Sinterklaas geen kinderen meer meeneemt naar Spanje. Toch was ik altijd benieuwd hoe dat dan vroeger ging. Dat werd het vertrekpunt van deze film.” aldus regisseur Johan Nijenhuis.

Vanaf 5 oktober is de film in heel Nederland te zien. Independent Films verzorgt de distributie.