Shary-An domineert de GayPride!

Shary-An domineert de GayPride!
3 August 2011 cloud9music
Shary-An domineert de GayPride!

Amsterdam, 3 augustus 2011 – Shary-An, bekend door haar deelname aan The Voice Of Holland, treedt maar liefst drie keer op komend weekend tijdens de GayPride in Amsterdam. De 19-jarige zangeres, die twee grote hits scoorde met haar singles ‘Six Feet Under’ en ‘Mr Know It All’ zingt 5 augustus op het grote podium op het Rembrandtplein en schuift aan bij de Homo 100, de radioshow van Coen&Sander (BNN). Een dag later staat ze op het podium in de Reguliersdwarsstraat en zondag 7 augustus op het slotfeest wederom op het Rembrandtplein.

De zangeres, die nooit onder stoelen of banken heeft geschoven dat zij meer van de vrouwenliefde is dan van de mannen, legt momenteel de laatste hand aan haar debuutalbum ‘Love Me For Who I Am’ dat vanaf 23 september verkrijgbaar is.

Shary-An kan niet wachten tot ze de komende dagen mag optreden tijdens de pride.”Ik heb het nog nooit gedaan en nu meteen vier keer, want ik sta 4 augustus ook nog op de GayPride in Amersfoort”, aldus Shary-An. ”Hoe kicken is dat! Ik vind het zo cool dat ik dit mag doen,zo’n gaaf festival met veel leuke mensen.”