Antje Monteiro brengt ‘Wat Een Ander Ook Zegt’ uit: Titelsong nieuwe RTL 4 serie GYPSY GIRLS

Antje Monteiro brengt ‘Wat Een Ander Ook Zegt’ uit: Titelsong nieuwe RTL 4 serie GYPSY GIRLS
24 August 2012 Marc Zwart

Al een hele tijd liep Antje Monteiro rond met een programma idee. Antje zit boordevol ideeën en wanneer zij geïnspireerd raakt of wordt uitgedaagd, gaat het borrelen en komt het eruit. Een gedachtegoed is in de basis altijd authentiek en door erover te praten en te sparren verfijn je het plan en ontstaat er zo nu en dan zomaar iets heel moois.

Anderhalf jaar geleden is zij dan ook begonnen met het uitwerken van het format Gypsy Girls en samen met Endemol is Antje met haar eigen productie bedrijf, Ram Entertainment, vervolgens de serie voor RTL gaan produceren. Met de zesdelige serie Gypsy girls, debuteert Antje als televisiemaker. Ze laat iedereen kennismaken met de wereld van de woonwagenbewoners. Het is de wereld waarin Antje zelf opgroeide en die nog steeds haar  thuis is.

Gypsy girls is een debuut met een missie. Ze wil laten zien dat het stereotype beeld dat veel mensen nu van woonwagenbewoners hebben niet strookt met de werkelijkheid. “Rotte appels heb je overal, maar het gaat mij om de negentig procent die nooit in het nieuws komt en die een afspiegeling is van wat we zijn. Het lijkt me zo leuk om jullie –de burgers- een kijkje te geven in die bijzondere, rijke cultuur waar ik vandaan kom”, aldus Antje.

De titelsong ‘Wat een ander ook zegt’ van de serie die vanaf af donderdag 6 september om 21.30 uur zes weken lang te zien is op RTL4, is uiteraard door Antje zelf ingezongen en werd door haar geschreven samen met Tony Neef.

Download ‘Wat Een Ander Ook Zegt’ nu via iTunes!