Sharon Doorson brengt nieuwe single en videoclip ‘Fail In Love’ uit!

Sharon Doorson brengt nieuwe single en videoclip ‘Fail In Love’ uit!
14 September 2012 Marc Zwart

Vandaag is de langverwachte debuutsingle van Sharon Doorson ‘Fail in Love’ uitgebracht. Met dit opzwepende dance-nummer gokt Sharon niet alleen op Nederland, maar ook op een internationale doorbraak. Alles is uit de kast gehaald om dit doel te bereiken. De clip werd geschoten op Ibiza en mode-ontwerper Sepehr Maghsoudi (bekend van het programma ‘Project Catwalk’) ontwierp speciaal voor de clip een bijzondere jurk voor Sharon.

Tegelijkertijd met de release van haar debuut-single wordt Sharon ook gelanceerd als gezicht van Go Supermodel, de grootste online community voor tienermeiden met 500.000 unieke aansluitingen. Via deze community geeft Sharon regelmatig een kijkje in haar leven achter de schermen o.a. bij opnames van haar clips en optredens. Sharon zal bovendien regelmatig live chatten met haar nieuwe Go Supermodel-vriendinnen.

‘Fail in Love’ is geschreven door Daniel Gibson (Within Temptation), Han Kooreneef (Marco Borsato) en Zack Dekkaki en is nu te koop via iTunes!

De videoclip van ‘Fail in Love’ is nu hier te bekijken.

Sharon over haar debuutsingle: Ik ben erg blij dat ik mijn single, waar ik super trots op ben, aan jullie mag presenteren. Het was een geweldige ervaring om mijn clip op Ibiza op te nemen en ben ook ontzettend blij met het eindresultaat! Ook vind ik het erg leuk dat ik de meiden van Go Supermodel alvast “backstage” beelden mocht laten zien. Ik ga hen de komende tijd ook steeds extra filmpjes sturen. Ik ben erg benieuwd hoe mijn single ontvangen wordt door Nederland!