Shary-An op playlist Radio 538, 3FM en Q-Music

Shary-An op playlist Radio 538, 3FM en Q-Music
25 June 2012 cloud9music

Na de succesvolle single ‘Read My Book’ van Shary-An, die de playlist van o.a. Radio 538, Q-Music, 100% NL en Radio 2 haalde en in de top 40 belandde, verovert ze met haar nieuwe single ‘Never Played The Bass’ weer de radio.

‘Never Played The Bass’ is de opvolger van haar laatste Top 40 hit ‘Read My Book’ en ging eind mei in première bij Giel Beelen op 3FM.
Het enthousiasme was meteen groot en afgelopen week stond de 20-jarige Shary-An met volledige band in de studio van 3FM te knallen met haar nieuwe single ‘Never
Played The Bass’ die een sample uit de megahit ‘Teardrops’ van Womack & Womack’ bevat.
Daarnaast coverde ze het nummer ‘Call Me Maybe’ uit de Mega Top 50 van Carley Rae Jepsen. Gemist? Kijk dan hier en hier de beelden terug.

Op 27 juni stond Shary-An wederom met band in de studio van Q-Music en voerden ze de akoestische versie uit van ‘Never Played The Bass’. Daarnaast deden ze ook ‘Baby’ van Justin Bieber uit de Foute Top 111. De beelden zijn terug te vinden op www.q-music.nl Op 29 juni doet Shary-An ook nog Radio 538 aan bij Evers Staat Op.

in 2011 kwam haar debuutalbum ‘Love Me For Who I Am’ uit met daarop de singles ‘Six Feet Under’, ‘Mr. Know It All’, ‘Try My Love Again’ en ‘Read My Book’. De nieuwste hit ‘Never Played The Bass’ komt op de ‘deluxe’ versie van Shary-An’s debuutalbum te staan.