STERKER van Nick & Simon op #1 binnen in Album Top 100

STERKER van Nick & Simon op #1 binnen in Album Top 100
28 September 2012 Marc Zwart

Het nieuwe album ‘Sterker’ van Nick & Simon is deze week met stip op # 1 binnen gekomen in de Album Top 100. ‘Sterker’ ging vrijdag 21 september in release na een spectaculaire albumpresentatie in Koninklijk theater Carré die gelijktijdig live in 55 bioscopen te zien was. Van het album zijn binnen een week tijd ruim 25.000 exemplaren over de toonbank gegaan, daarmee heeft  ‘Sterker’ de Gouden status bereikt.

Nick & Simon hebben met dit album wederom bewezen dat zij de best verkopende artiesten van Nederland op dit moment zijn. Ook hun laatste drie albums: ‘Vandaag’, ‘Luister’ en ‘Fier’ bereikten de nummer 1 positie in de Album Top 100. ‘Sterker’ is alweer het vijfde album van het Volendamse duo. Alle voorgaande albums hebben minimaal de dubbelplatina status behaald.

De populariteit van het duo is inmiddels ook in België doorgedrongen. ‘Sterker’  is vandaag op #3 binnen komen gekomen in de Belgische Ultratop 50. Vorige week stonden er lange rijen voor hun uitverkochte albumpresentatie in Wilrijk en op  1 december geven Nick & Simon een groots live concert in de Ethias Arena in Hasselt.

‘Sterker’ ligt sinds 21 september 2012 in de winkels in Nederland en België en is te downloaden via iTunes.