Disco Dude Ralf Mackenbach presenteert nieuwe single tijdens Nationale Dans Week

Disco Dude Ralf Mackenbach presenteert nieuwe single tijdens Nationale Dans Week
26 August 2013 cloud9music

Zaterdag 7 september presenteert tieneridool Ralf Mackenbach zijn nieuwste single ‘Disco Dude’ tijdens de spectaculaire kick off van de Nationale Dans Week.

Met deze nieuwe single laat Ralf weer een hele andere kant van zichzelf zien. Geïnspireerd door de Disco periode (80-s) produceerde hij deze single zelf in samenwerking met de Vlaamse producer Wouter Vander Veken.

Grote namen uit de Nederlandse muziekindustrie verleenden hun medewerking aan deze single;  Ingrid Simons is te horen als één van de backing vocals en Clemens Blacquiere speelt (bas) gitaar.

Ook in de bijbehorende clip komen bekende gezichten voorbij waaronder danseres en actrice  Ingrid Jansen, choreograaf en danser Sinerjey en Johan Vlemmix.

Nationale Dans Week

Ruim 250 dansscholen in Nederland zullen van 8 t/m 14 september  voor het eerst een grote landelijke promotiecampagne houden voor alle stijlen van dans.

Met 250 deelnemende bedrijven en een geschat aantal van 1500 dansevenementen hoopt de organisatie minstens 100.000 mensen in beweging te krijgen tijdens de Nationale Dans Week.

Op zaterdag 7 september wordt het startschot voor de Nationale Dans Week gegeven. Tijdens deze kick off presenteert Ralf zijn nieuwe single en bijbehorende videoclip van “Disco Dude’.

Op de website www.nationaledansweek.nl is het complete programma te vinden.