Johannes Rypma in Welkom bij de Kamara’s

Johannes Rypma in Welkom bij de Kamara’s
5 September 2013 cloud9music

De Friese Johannes Rypma is 1 van de 9 deelnemers van het nu al veelbesproken programma “Welkom bij de Kamara’s”.  Begin deze week maakte SBS bekend dat het programma gedeeltelijk een Hoax was en ze de BN-ers die deelnamen flink hebben beetgenomen.

De groep verbleef drie weken in Namibië bij een Afrikaanse stam, maar wat ze niet wisten, was dat er ook een paar Nederlandse acteurs aan de stam waren toegevoegd.

In Welkom bij de Kamara’s is te zien naast Johannes ook christina Curry, Dick Jol, Irene Van Der Laar, Dave Roelvink, Mariska van Kolck, Semmy Schilt, Sylvia Geersen en Janice te gast zijn bij een stam die normaal gesproken door het leven gaat als Damara. De BN’ers is gevraagd deel te nemen aan de gewoonten en rituelen van de Kamara’s. De gebruiken komen uit het leven van de echte stam: geiten hoeden, de dagelijkse voeding en de manier van slapen. De rituelen zijn echter allemaal verzonnen, wat vaak leidt tot bijzonder komische situaties. De kijker krijgt het verhaal te zien vanuit verschillende perspectieven: vanuit de BN’ers, vanuit de echte stam én vanuit de acteurs. Bekijk hier het shownieuws item.