LEONIE MEIJER IN DUET MET JOOST MARSMAN

LEONIE MEIJER IN DUET MET JOOST MARSMAN
23 January 2013 cloud9music
LEONIE MEIJER IN DUET MET JOOST MARSMAN

Leonie Meijer brengt op 1 februari haar nieuwe single ‘Wacht tot ik bij je ben’ uit, een duet met niemand minder dan Joost Marsman. Marsman was in mei 2012 te gast bij haar concert in Studio 21 en dat vormde de basis van een mooie samenwerking. Het tweetal dook met elkaar de studio in en schreef het duet ‘Wacht tot ik bij je ben’. 

Leonie Meijer en Joost Marsman brengen ‘Wacht tot ik bij je ben’ voor het  eerst live met band ten gehore tijdens het ‘Kick-Off 2013’- concert op 3 februari in de Heeren van Aemstel, Amsterdam. Tijdens dit 90 minuten durende concert wordt bovendien de videoclip van deze single geschoten. Voor dit concert zijn nog kaarten beschikbaar: www.leoniemeijer.com ‘Wacht tot ik bij je ben’ is vanaf 1 februari o.a. verkrijgbaar via iTunes.

Leonie  is volop bezig met nieuwe projecten. Naast haar nieuwe single werkt zij aan de opvolger van haar debuutalbum, dat eind maart zal verschijnen. Vanavond is Leonie te zien als deelnemer aan de IQ-test van BNN en afgelopen zaterdag 19 januari lanceerde zij tijdens de opening van de Fashion Week i.s.m. NickJean haar eigen Jeans die vanaf deze week verkrijgbaar is in de betere fashionstores en via de website Nickjean.com.