LIVE IN CARRÉ DVD NICK & SIMON OP #1

LIVE IN CARRÉ DVD NICK & SIMON OP #1
12 April 2013 cloud9music

De DVD ‘Live in Carré’ van Nick & Simon komt vandaag binnen op #1 in de DVD Muziek Top 30. De opnames voor deze muziek DVD vonden op 19 september plaats in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De DVD is vandaag in release gegaan en is onder andere verkrijgbaar bij Blokker, Bol.com, V&D en Free Record Shop.

Op 19 september 2012, aan de vooravond van de release van hun meest recente studioalbum Sterker, stonden Nick & Simon met een avondvullende show in het prestigieuze Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Het werd een onvergetelijke avond. Voor het eerst bracht het populaire duo nieuwe nummers ten tonele, waaronder Vrij, Alles Overwinnen, Ze Lijkt Net Niet Op Jou en de huidige single Julia. Daarnaast was het concert uniek omdat fans het uitverkochte optreden live konden meebeleven in ruim 50 bioscopen.

 

De mannen waren in topvorm en maakten er samen met een uitgebreide band een spetterend concert van, waarbij natuurlijk ook hun grootste hits als Rosanne en Pak Maar M’n Hand de revue passeerden.  Een deel van de nummers werd op intieme, akoestische wijze vertolkt waarbij je een speld kon horen vallen in het sfeervolle theater.

Op 11 oktober 2013 staan Nick & Simon in het Arnhemse GelreDome met het concert  “Sterker in GelreDome”. Kaarten zijn te koop via: www.livenation.nl , www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

De DVD ‘Live in Carré’ is uitgebracht door Artist & Company en ligt vanaf vandaag in de winkels of is te bestellen via Bol.com.