MONSIF BREEKT HART VAN RACHEL – ME, MYSELF AND I

MONSIF BREEKT HART VAN RACHEL – ME, MYSELF AND I
17 May 2013 cloud9music

De 16-jarige zanger/ rapper Monsif is te zien als hartenbreker van Rachel in de videoclip van haar nieuwste single ‘Me Myself and I’. Monsif is op de single tevens te horen als rapper. Het is de eerste keer dat de twee populaire Nederlandse jeugdsterren samen werken.  ‘Me Myself and I’ gaat vandaag digitaal in release o.a. op iTunes en Spotify.

Bekijk de videoclip van ‘Me, Myself and I’ HIER

Voor Rachel was het een kick om met Monsif samen te werken. Rachel: “Het is leuk om met iemand samen te werken van dezelfde leeftijd, en dat we ook nog eens zo goed met elkaar om kunnen gaan is super! Ik ben zelf ook heel erg blij met het resultaat!”

Monsif vond het erg leuk om samen met Rachel deze single en de bijbehorende videoclip op te nemen. Zelf zegt hij hierover: ‘Ik vond het superleuk om met Rachel samen te werken en het eindresultaat is echt dope geworden’.

Zowel Rachel als Monsif zijn mateloos populair bij de jongere doelgroep. Hun clips worden miljoenen keren bekeken op YouTube. Rachels vorige single ‘Knock Out’ stond bovendien ruim 5,5 maand is de populairste Kids charts van Nederland: Kids Top 20.