TWEEDE STUDIOALBUM LEONIE MEIJER IN RELEASE

TWEEDE STUDIOALBUM LEONIE MEIJER IN RELEASE
29 March 2013 cloud9music

Gevestigde namen uit de Nederlandse muziekindustrie hebben een bijdrage geleverd aan het tweede album van zangeres Leonie Meijer: Luister Maar. Nick Schilder en Roel van Velzen schreven samen het mid-tempo liedje ‘Scherven van geluk’. Voor Ruth Jacott schreef Leonie zelf het duet ‘Je Stem Alleen’ als eerbetoon aan haar.

Ook voormalig I.O.S.- zanger Joost Marsman is te horen op de hitsingle ‘Wacht tot ik bij je ben’. Leonie Meijer schreef het leeuwendeel van de liedjes voor haar tweede album samen met haar vaste producer en componist Daniel Gibson. Het Nederlandstalige pop album Luister Maar is vanaf vandaag zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar.

Op 18 april 2013 treedt  Leonie Meijer op met haar band tijdens Rockanje Live 2013. Ze speelt daar haar grootste hits, maar ook een aantal liedjes van haar nieuwe album Luister Maar.

Leonie over de totstandkoming van Luister Maar:

“Vanaf mijn debuutalbum LOS ben ik meteen doorgegaan met schrijven. Zo was ik ineens met mijn producer Daniel Gibson in Zweden en schreven we een groot gedeelte van de plaat. Maar ik ben ook heel trots op mijn duetten met Ruth Jacott en Joost Marsman. In Ruth herken ik die onverwoestbare drive om te doen wat we het allerliefste doen: zingen. Daar gaat ons duet ‘Je Stem Alleen’ over. Soms kom je obstakels tegen op die weg er naartoe en op die manier zijn ‘Zevende Hemel’ en ‘Haal Jezelf Uit de Droom’ ontstaan. ‘Haal Jezelf Uit De Droom’ gaat over obstakels in de liefde, maar heeft voor mij een dubbele betekenis. Ik ben niet meer zo bang voor tegenslagen en in dat opzicht is dit album positiever en krachtiger geworden. Toen Roel van Velzen me opbelde om te vertellen dat hij “misschien wel een heel mooi liedje voor me had”, waren er 10 van de 11 liedjes klaar. ‘Scherven van Geluk’ – dat hij schreef met Nick Schilder – maakte het plaatje helemaal compleet.”