Sharon Doorson – Run Run

Sharon Doorson – Run Run
27 September 2013 cloud9music

Niemand minder dan Jenson Vaughan, die de hitsingle ‘Girl Gone Wild’ voor Madonna schreef en meeschreef aan de hit ‘This is what it feels like’ van Armin van Buuren, heeft samen met Addy van der Zwan en Mark Simmons de nieuwe single ‘Run Run’ geschreven voor Sharon Doorson. ‘Run Run’ staat op haar debuutalbum ‘Killer’en gaat op 27 september als single in release via iTunes en alle downloadportals.

 Uit de reacties via Facebook en Twitter werd duidelijk dat ‘Run Run’ favoriet was bij de fans. Als bonus track verschijnt er tevens een akoestische versie van de track. In deze versie wordt Sharon uitsluitend begeleid door een gitaar en komt haar krachtige geluid nog beter tot zijn recht.

Voor de videoclip is dit keer gekozen voor een nieuw creatief team. Regisseur Mike Static laat aan de hand van prachtige zomerse beelden niet alleen een zeer energieke Sharon Doorson zien, maar ook haar emotionele kant wordt op zeer opvallende wijze in beeld gebracht in deze nieuwe video. Haar look is hier helemaal op aangepast; het knalrode haar heeft plaats gemaakt voor blonde krullen en haar kledingontwerper Bjorn van den Berg heeft bewust gekozen voor lichte, zachte outfits, in tegenstelling tot de zwarte stoere pakken met studs uit de vorige videoclips.

Sharon Doorson: Ik ben ontzettend blij dat ik ook weer een compleet andere kant van mezelf kan laten zien en horen. De akoestische versie is echt heel bijzonder geworden en ook in de videoclip laat ik een wat zachtere kant van mezelf zien in plaats van de stoere Sharon zoals in mijn vorige clips ‘High on your love’ en ‘Killer’.