CARNAVAL TOP 100

CARNAVAL TOP 100
4 January 2013 cloud9music
CARNAVAL TOP 100

Na de feestdagen is het alweer snel tijd om de verkleedkostuums uit de kast te halen want carnaval valt volgend jaar al begin februari! En wat is carnaval zonder geschikte feestmuziek. Daarom brengt Cloud9Music op 4 januari de 4CD box uit met maar liefst 100 feesthits met de nadruk op carnaval.

Uiteraard ontbreken de klassiekers niet op deze albums waaronder De Deurzakkers (Het feest kan beginnen), Arie Ribbens (Polonaise Holandaise), Twee Pinten (Bij ons staat op de keukendeur), Ria Valk (De liefde van de man gaat door de maag) en De Aal (Een barg die he un krul in de steert). Maar ook ijzersterkse feesthits die het altijd goed doen en de polonaise zeker op gang krijgen zoals Manke Nelis (Kleine Jodeljongen), Guus Meeuwis (’t Dondert en het bliksemt), Zangeres Zonder Naam (Mexico) en Peter Koelewijn (Kom van dat dak af).

Om deze Top 100 compleet te maken staan er ook een aantal leuke, opvallende en opmerkelijke tracks op deze 100-box. Zo vinden we daar Britt Dekker met haar enorme hit ‘Fucking Vet’, die inmiddels al door meer dan 1,3 miljoen mensen bekeken is op YouTube . Ook de hit ‘Mijn Dag’ van Jochem Myer en de studentenhit van vorig jaar ‘Kamelenteen’ van Barry Badpak is te vinden op deze bijzonder box.

Natuurlijk als er een feestje is, mogen ook Frans Bauer, Vader Abraham, De Havenzangers, Hanny, Pater Moeskroen, Imca Marina, Gerard Joling, De Sjonnies en Dries Roelvink  niet ontbreken!

De Carnaval Top 100 ligt vanaf vandaag in de winkel, en is ook verkrijgbaar via iTunes en bol.com