De ‘gouden herinner-RING’ van Nick & Simon

De ‘gouden herinner-RING’ van Nick & Simon
24 April 2014 cloud9music
De ‘gouden herinner-RING’ van Nick & Simon

Fans van Nick & Simon kunnen op jacht naar de ‘gouden herinner-RING’ van Nick & Simon. Deze ring zit verborgen in één van de 5.000 ‘Herinneringen: Het Beste Van Nick & Simon’- fanboxen die vanaf 20 juni in de winkels ligt. De gelukkige die de ‘gouden herinner-RING’ (inclusief kettinkje)  vindt, wint een uniek thuisconcert van het zangduo.

Simon Keizer  over de Gouden Herinner-RING: In 4.999 fanboxen zit een  verzilverde Herinner-RING, maar in de 5.000ste box zit een GOUDEN Herinner-ring! Vind deze gouden ring en win een Herinneringen-concert bij jouw thuis.

Om alle echte fans een unieke herinnering te bezorgen, bestaat er de mogelijkheid om je te laten afbeelden in het CD-boekje. Hiervoor kan je een foto maken met de Nick & Simon Cam. Voor deze actie is een  herinneringen-sjabloon ontwikkeld; iedereen die een portretfoto van zichzelf maakt met dit sjabloon en deze ‘saved’ in de app, wordt opgenomen in het CD—boekje van ‘Herinneringen: Het Beste Van Nick & Simon’.

Nick & Simon brengen op 20 juni een overzicht uit van hun carrière tot nu toe; onder de noemer ‘Herinneringen: Het Beste Van Nick & Simon’. Op deze datum verschijnt niet alleen een verzamelalbum met de Top 20 beste liedjes, tevens bevat dit album vier nieuwe songs en hoogtepunten uit  het concert ‘Sterker in GelreDome’. Daarnaast zal er een complete fanbox uitgebracht worden door Artist & Company bestaande uit 3CD’s en 2DVD’s en een verzilverde (of gouden) herinner-RING. Het album en de fanbox zijn nu alvast te bestellen bij Bol.com en Thatsentertainment.nl

Wat de 20 beste Nick & Simon liedjes tot nu toe zijn, wordt bepaald door de fans. Zij kunnen hun stem uitbrengen op  hun favoriete Nick & Simon liedjes. De mannen waren in de afgelopen acht jaar ongekend productief waardoor de fan een zeer ruime selectie heeft aan liedjes waarop hij/ zij kan stemmen.  Stemmen kan tot en met 12 mei 2014 via www.nickensimon.nl/herinneringen  of via 100% NL.

Configuraties Herinneringen Het Beste Van Nick & Simon:

  • Configuratie 1 (2CD)

CD1 – Top 20 Nick & Simon hits door fans bepaald

CD2 – Vier nieuwe songs + Live CD met hoogtepunten van concert ‘Sterker in Gelredome’

  •  Configuratie 2 (Limited Edition Fanbox)

CD1 – Top 20 Nick & Simon hits door fans bepaald

CD2 – Vier nieuwe songs + Live CD met hoogtepunten van concert ‘Sterker in Gelredome’

CD3 –  Demo’s, Rareties, gewilde solo-liedjes van zowel Nick als Simon.

DVD 1 – de complete serie ‘The Caribbean Dream’

DVD2 – alle videoclips (ruim 30 totaal) inclusief een  interview uit 2006

Verzilverde Nick & Simon herinner-RING inclusief kettinkje