Debuutsingle van nieuw muzikaal talent Xerxes

Debuutsingle van nieuw muzikaal talent Xerxes
3 October 2014 cloud9music
Debuutsingle van nieuw muzikaal talent Xerxes

Xerxes (Amsterdam, 1993) is de artiestennaam van Khashayar Xerxes Naseri. Onlangs heeft Xerxes een contract getekend bij platenmaatschappij Cloud 9 Music. Vandaag gaat zijn debuutsingle ‘’Jij Bent Van Mij’’ officieel in release en is te downloaden op iTunes. Bekijk de video op Xerxes’ eigen YouTube- kanaal.

Xerxes kwam ter wereld in een muzikale familie. Zijn Perzische ouders stimuleerden hem van jongs af aan zich met muziek bezig te houden. Naar dit advies heeft hij geluisterd. Samen met zijn goede vriend en producer Oliver Rosa maakte hij zijn eerste track ‘’Jij Bent Van Mij’’.

Xerxes wil zich voornamelijk richten op  Nederlandse zouk-nummers, maar daarbij zal hij zijn liefde voor R&B nooit vergeten.  Deze combinatie zorgt voor een unieke mix in zijn muziek, zo ook in ‘’Jij Bent Van Mij’’.  Omdat Xerxes benieuwd was naar de reacties van zijn volgers op social media, zette hij de track als gratis download online. Dit bleek zo’n groot succes, dat ‘’Jij Bent Van Mij’’ werd opgepikt door radio FunX. Hier veroverde het zelfs enkele weken de nummer 1 positie. De populariteit van het nummer bleef niet onopgemerkt, Xerxes werd op 26 augustus 2014 uitgeroepen tot het nieuwe FunX Talent.