Dimitri Vegas & Like Mike – Bring The World The Madness

Dimitri Vegas & Like Mike – Bring The World The Madness
12 December 2014 cloud9music
Dimitri Vegas & Like Mike - Bring The World The Madness

Op vrijdag 12 december brachten Dimitri Vegas & Like Mike hun nieuwe internationale mix-album “Bring The World The Madness” in o.a. Nederland uit. Het album ‘Bring The World The Madness’ bevat twee CD’s met daarop alles wat je kunt verwachten van Dimitri Vegas & Like Mike: de beste tracks van dit moment. Het vorige mix album “Bring Home Madness” heeft inmiddels de platina status behaald en wordt nog steeds zeer goed verkocht. 

Na de release van het album “Bring The World The Madness” gaat op 19 december tevens de gelijknamige tour van start, om ‘The Madness’ over de hele wereld te verspreiden. Dimitri Vegas & Like Mike zullen hiermee vier verschillende landen aandoen. De aftrap is in België, waar hun succes is begonnen.

De DJ’s zijn bekend geworden doordat hun remix van ‘Work That Body’ in 2009 werd opgemerkt door de Zweedse DJ Axwell. Hierna ging het balletje rollen. Zo werkten ze samen met Swedish House Mafia aan de hit ‘Leave The World Behind’, waarna ze vervolgens in 2010 voor het eerst op Tomorrowland stonden. Ze werkten in dat jaar tevens samen met Dada Life en Tara McDonald aan de anthem voor dat jaar: ‘Tomorrow (Give Into The Night)’. Vanaf 2010 tot 2013 heeft het DJ-duo jaarlijks de anthems van Tomorrowland verzorgd. In september 2013 draaiden de broers ook op de eerste editie van TomorrowWorld in Atlanta.

In oktober 2014 werden de broers tijdens het Amsterdam Dance Event verkozen tot #2DJ van de wereld in de DJ Mag Top 100, en stegen daarmee vier plaatsen op de lijst ten opzichte van 2013.

“Bring The World The Madness” is fysiek en digitaal verkrijgbaar