Musicalster Carolina Dijkhuizen vierde artiest in ‘Kerstfeest op de Dam’

Musicalster Carolina Dijkhuizen vierde artiest in ‘Kerstfeest op de Dam’
3 December 2014 cloud9music
Musicalster Carolina Dijkhuizen vierde artiest in ‘Kerstfeest op de Dam’

Musicalster Carolina Dijkhuizen is de vierde artiest die naast Willeke Alberti, Jamai en Thomas Berge dit jaar swingt in het EO-muziekspektakel ‘Kerstfeest op de Dam’. Voor de vierde keer op rij is de Dam het toneel voor het jaarlijkse kerstevenement, waar de artiesten het kerstverhaal vertolken aan de hand van klassieke en moderne (kerst)liederen. Daarnaast laten zij hun hart spreken door ieder een project van het Leger des Heils te bezoeken. Dit levert indrukwekkende ontmoetingen op, die door de artiesten worden vertaald in een lied op de Dam. Ook schakelen we dit jaar live naar het dak- en thuislozendiner van het Leger des Heils. De presentatie ligt weer in handen van Bert van Leeuwen en Mirjam Bouwman.

Nieuw: second screen!
Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om via het second screen live mee te zingen tijdens de uitzending. Daarnaast kunnen kijkers via de app een kerstkaart met bemoediging sturen naar de cliënten van het Leger des Heils die in de uitzending voorkomen.

Evenement en tv-uitzending
‘Kerstfeest op de Dam’ is woensdagavond 24 december om 21.30 uur bij de EO te zien op NPO 1. Op maandagavond 22 december wordt de tv-uitzending vanaf 19.30 uur opgenomen op de Dam in Amsterdam. Toegang tot dit bijzondere kerstconcert is gratis. Voorafgaand aan de opnames is er een swingende sing-along van 18.45 – 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom om de sing-along en de opnames bij te wonen! Meer informatie over ‘Kerstfeest op de Dam’ staat op EO.nl/kerstfeestopdedam.

Sing-along: maandag 22 december, 18.45 – 19.30 uur, de Dam in Amsterdam
Opname: maandag 22 december, 19.30 uur, de Dam in Amsterdam
Uitzending: woensdag 24 december, 21.30 uur, NPO 1