Sharon Doorson – Louder

Sharon Doorson – Louder
14 March 2014 cloud9music
Sharon Doorson - Louder

Sharon Doorson laat weer van zich horen met haar nieuwste single ‘Louder’. In de extravagante bijbehorende clip wordt Sharon verleid door vier mannelijke dansers bekend van het populaire TV-programma So You Think You Can Dance. In de clip laat Sharon zien dat ze niet onder doet voor de vier danstitanen: Floris Bosveld, Niels van den Heuvel, Remy Tilburg en Juvat Westendorp. ‘Louder’ is vanaf vandaag digitaal verkrijgbaar. Opvallend aan deze track is dat Sharon Doorson laat zien dat ze niet alleen kan zingen, maar ook kan rappen. De songtekst van ‘Louder’ is van de hand van Daniel Gibson, Han Kooreneef en Sharon Doorson zelf.

Sharon over ‘Louder’: Ik ben erg trots op mijn zelfgeschreven rap in  mijn nieuwe single ‘Louder’. Voor deze clip ben ik ook weer een stapje hoger gegaan qua dans, door te werken met dansers van So you think you can dance”. Ik heb daarnaast ook keihard getraind met mijn personal trainer om extra fit in mijn clip te verschijnen.”
Sharon scoorde in korte tijd vier hits op rij, waarvan de singles ‘Fail in love’ en ‘High on your love’ zelfs bekroond werden met de Gouden status. Dat Sharon niet alleen kan zingen, bewijst ze door een rol te bemachtigen in de familiefilm Heksen Bestaan Niet. Op 28, 29 en 30 maart staat Sharon Doorson in ZiggoDome voor Holland Zingt Hazes.

Ze werd bovendien genomineerd voor twee Xite Awards (Best Female & Best Popsong voor High on your love).

Ook in het buitenland heeft het publiek de 26-jarige zangeres en haar aanstekelijke songs ontdekt. In Duitsland gaat ‘Louder’ gelijktijdig met Nederland in release. De track werd in februari gepresenteerd tijdens de Midem in Cannes, waarop 15 landen wereldwijd een optie namen op deze nieuwe single. Haar voorgaande single ‘High on your love’ was de meest gedraaide single in Polen afgelopen jaar. De grootste radiozenders in Frankrijk, waaronder NRGY radio, draaiden haar vorige singles grijs. In Duitsland stond ‘High on your love’ op de belangrijkste compilaties en in Canada behaalde de single zelfs nummer 1 positie van de dance-charts. In Oekraïne, Rusland, Zwitserland en Oostenrijk kwam ‘High on your love’ regelmatig voorbij op de bekende clipzenders. Armada USA zorgde voor airplay op meer dan 44 zenders in de U.S.A. en inmiddels heeft Sharon interviews gedaan met zeer veel gelezen music blogs waaronder Vibe.comJoonbug.com, Trancesound. Recensies van haar singles verschenen o.a. in DJ Mag Magazine.

 

Download via iTunes