Thomas Berge tekent platendeal in België

Thomas Berge tekent platendeal in België
4 March 2014 cloud9music
Thomas Berge tekent platendeal in België

Thomas Berge heeft een platendeal in België getekend. Op 17 maart brengt CNR Records Belgium ´Alleen Omhoog´ uit in Vlaanderen als eerste single. Berge bracht in Nederland door de jaren heen zeven studioalbums uit. Naar aanleiding van het onlangs verschenen album ‘Berge Verzet’, waarop Berge zich met een geheel vernieuwde pop-sound van een andere kant laat ziet, stapt België nu ook in.

 In Nederland is ´Alleen Omhoog´ op YouTube met ruim 500.000 views beluisterd en bekeken. Op Spotify is het bovendien het best beluisterde nummer ooit van Thomas Berge.  De tweede single van het album, ‘Zonder Jou (Voor Jou Alleen)’ verscheen eind januari.

Berge over zijn contract in België: “Ik ben ontzettend trots op de samenwerking met CNR Records Belgium. Niet alleen krijg ik de kans om mijn muzikale bereik te verbreden, ook presenteer ik mij en mijn muziek  aan een totaal nieuwe groep mensen, aan wie ik mezelf opnieuw ga bewijzen. In Nederland gaan we al Alleen Omhoog met ‘Berge Verzet’, met België erbij gaat dat zeker lukken!”

Het album ‘Berge Verzet’ zag in Nederland op 21 februari het levenslicht, en kwam binnen in de top 10 van de GfK album Top 100. Voor Vlaanderen komt er een speciale Vlaamse versie van het album. De releasedatum wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.

Thomas Berge is binnenkort al te zien in de Vlaamse TV-programma’s ‘De Vlaamse Top 10’ van MENT en ‘Anne Café’ van ANNE.