Unieke samenwerking Jason Derulo en #1 DJ Hardwell

Unieke samenwerking Jason Derulo en #1 DJ Hardwell
11 December 2014 cloud9music
Unieke samenwerking Jason Derulo en #1 DJ Hardwell

Hardwell is een unieke samenwerking aangegaan met zanger Jason Derulo, één van ’s werelds populairste artiesten van dit moment. Het nummer ‘Follow Me’, dat uit deze samenwerking is voortgekomen, staat op Hardwell’s eerste artiestenalbum ‘United We Are’. ‘United We Are’ komt uit op 23 januari, maar is vanaf vrijdag 12 december als pre-order beschikbaar op iTunes. Het album van Hardwell bevat naast deze ook andere opvallende samenwerkingen, waaronder met Mr. Probz en met Tiësto & singer-songwriter Andreas Moe.

 

Andere artiesten die een bijdrage hebben geleverd aan ‘United We Are’, zijn Fatman Scoop, W&W, Bright Lights, Harrison, Jonathan Mendelsohn, Headhunterz, Haris, Funkerman feat. I-fan en DallasK. De Britse zanger Chris Jones is te horen op de huidige hitsingle ‘Young Again’, waarvoor Hardwell vanavond een Gouden plaat ontving in de uitzending van RTL Boulevard.

 

Hardwell over de samenwerking met Jason Derulo: “Dat ik de kans heb gekregen om voor dit album met Jason te werken, voelt als een droom. Ik ben al langere tijd een groot fan van zijn werk. Het idee om een track met hem te maken had ik al een tijdje; mijn sound en stijl gecombineerd met zijn kenmerkende stem en tekstuele flair, dat moest wel iets bijzonders worden. Ik ben ontzettend trots op deze track en op het feit dat ik de kans heb gekregen om samen te werken met een artiest voor wie ik zoveel respect heb.”
Jason Derulo over de samenwerking met Hardwell: “Toen Hardwell en ik besloten samen te werken, wist ik dat wat we zouden kunnen maken ongelooflijk zou zijn, maar ‘Follow Me’ is zo vernieuwend, ik kan niet wachten de track met de fans te delen.”

 

 

 

 

Jason Derulo
Vijf jaar na het maken van zijn debuut in de popmuziek, heeft Jason Derulo wereldwijd meer dan 50 miljoen platen verkocht en vergaarde hij meer dan 1,4 miljard views op zijn YouTube-kanaal. Zijn laatste nummer ‘Trumpets’ is Jason’s negende nummer dat de Top 40 bereikt en zijn tiende platina single. Derulo’s alomtegenwoordige hit ‘Talk Dirty’ feat. 2 Chainz is zijn meest succesvolle track tot nu toe, met meer dan 6 miljoen verkochte singles wereldwijd en een meer dan 200 miljoen keer bekeken videoclip. Zijn liedje ‘Wiggle’ was één van de grootste hits van de zomer van 2014.

Op  23 en 24 januari trapt Hardwell zijn ‘I AM Hardwell – United We Are’ tour af in het Amsterdamse ZiggoDome. Het concert op 23 januari is op veler verzoek toegankelijk voor alle leeftijden. Beiden concerten zijn uitverkocht.

Hardwell sloot op zaterdag 15 November zijn wereldtour I AM Hardwell’ van 33 concerten af in het legendarische Madison Square Garden in New York. Hardwell’s YouTube-kanaal passeerde deze week de 2 miljoen subscribers.

De getalenteerde DJ en producer, ook wel bekend als Robbert van de Corput, werd in 2013 op 25-jarige leeftijd uitgeroepen tot nummer #1 DJ van de wereld. Hij was daarmee de jongste DJ in de geschiedenis van de lijst die deze prestigieuze titel verkreeg. In oktober dit jaar werd Hardwell tijdens Amsterdam Dance Event opnieuw uitgeroepen tot beste DJ van de wereld.

 

‘United We Are’ is vanaf vrijdag 12 december vooruit te bestellen via iTunes, en komt op vrijdag 23 januari 2015 zowel digitaal als fysiek uit.