3JS – Grenzeloos

3JS – Grenzeloos
9 September 2015 cloud9music
3JS - Grenzeloos

Vandaag gaat de nieuwe track ‘Grenzeloos’, afkomstig van het nog te verschijnen studioalbum ‘7’, van 3JS in release. De mannen brengen het nummer vanavond live ten gehore in het programma ‘De Grens Bereikt’, dat wordt gepresenteerd door Jeroen Pauw. ‘De Grens Bereikt’ wordt vanuit de Westergasfabriek op NPO1 uitgezonden van 20:30 tot 22:00.

Jan Dulles over de nieuwe track: “Als ambassadeurs van Terre des Hommes bezochten wij afgelopen april een vluchtelingenkamp in Libanon, buurland van Syrië. Op dit moment wonen er 120.000 mensen in het kamp en worden er vooral Syrische oorlogsvluchtelingen opgevangen. Deze trip heeft er bij ons enorm ingehakt. We hadden gesprekken met Syrische kinderen die vertelden hoe ze met hun ouders en opa en oma in een busje vertrokken, terwijl de kogels om hun oren vlogen, en alles achterlieten wat ze in hun thuisland hadden opgebouwd. Met deze kinderen in het achterhoofd schreven wij het lied ‘Grenzeloos’”

‘De Grens Bereikt’
In ‘De Grens Bereikt’ ontvangt Jeroen Pauw diverse gasten die praten over feiten, oorzaken en hoop voor vluchtelingen. Met discussie, reportages en beelden wil het programma helderheid bieden in wat er precies aan de hand is en hoe vluchtelingen hier terecht komen. De teksten van ‘Grenzeloos’ sluit naadloos aan bij deze vragen.

3JS
De 3JS bestaat uit de formatie Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte. Sinds 2007 groeide de groep uit tot één van de best verkopende acts van Nederland die moeiteloos grote festivals, twee keer een uitverkochte HMH en zelfs stadions bespeelde. Vooral op de intieme podia voelen de 3JS zich thuis. De mannen zetten zich naast hun muziekcarrière tevens al jaren in voor Terre des Hommes. Sinds 2014 zijn zij officieel ambassadeurs van de organisatie, die voorkomt dat kinderen worden uitgebuit en ervoor zorgt dat kinderen in een veilige omgeving kunnen opgroeien.

Het nummer is de beluisteren via iTunes en Spotify.
Het album ‘7’ gaat op 13 november zowel digitaal als fysiek in release.