Cloud 9 Music en Nouveau Riche Music gaan samenwerking aan

Cloud 9 Music en Nouveau Riche Music gaan samenwerking aan
8 May 2015 cloud9music
Cloud 9 Music en Nouveau Riche Music gaan samenwerking aan

Nouveau Riche Music, het eigenzinnige label van producer Boaz van de Beatz wordt per direct vertegenwoordigd door Cloud 9 Music. Artiesten die eerder tracks op Nouveau Riche Music uitbrachten zijn Jebroer, Stepherd, Leo, Skinto, NoizBoiz, Kid de Blits, Boaz van de Beatz en Mr. Polska. Deze laatste bracht recentelijk zijn album “Snoller” uit, inclusief de hit “Ravotten”.  Voor 2015 staat nog een groot aantal releases op de planning, waaronder een nieuwe Mr. Polska single.

Boaz van de Beatz , het creatieve brein achter het label, alsmede de producer van de meeste releases op het label: “Ik heb er zin in , er ligt veel muziek klaar. We proberen met Nouveau Riche altijd nieuwe dingen te doen, en met Cloud 9 erbij kunnen we dit met de wereld delen.”

Bas Kaspers, Creative Director  Cloud 9 Dance: “Ik ben trots om een label als Nouveau Riche Music te mogen verwelkomen bij Cloud 9. De frisheid van het label, de vooruitstrevende sound en de eigenheid van de artiesten maken dat Nouveau Riche een mooie toevoeging is en een terrein betreedt waarop wij nog niet eerder actief waren. Iemand als Boaz staat altijd vooraan bij nieuwe ontwikkelingen en dat valt internationaal gezien ook op. Een geweldige uitdaging om het label daar net zo veel aanzien te geven als het in Nederland al heeft verkregen.”


Cloud 9 Music
Cloud 9 Music, gestart in 2004, heeft diverse divisies. Als platenlabel vertegenwoordigt men onder andere Hardwell en zijn label Revealed Recordings alsmede een catalogus met meer dan 20.000 masters. De muziekuitgeverij vertegenwoordigt onder andere Armin van Buuren, Hardwell, W&W, Han Kooreneef en Daniel Gibson.