Torre Florim’s ‘Firestarter’ in gametrailer Just Cause 3

Torre Florim’s ‘Firestarter’ in gametrailer Just Cause 3
17 February 2015 cl9
Torre Florim's 'Firestarter' in gametrailer Just Cause 3

De coverversie van ‘Firestarter’ uitgevoerd door Torre Florim wordt gebruikt in de officiële trailer voor de game JUST CAUSE 3. De track ‘Firestarter’ is oorspronkelijk  van de Britse band The Prodigy, die na het zien van de trailer, Florim’s uitvoering opmerkte en vanmorgen zijn bewondering uitte via social media. ‘Firestarter’ van Torre Florim werd in 2012 uitgebracht door Cloud 9 Music als single en stond op het album ‘Acoustic Dance Sessions’. 

JUST CAUSE 3, van Avalanche Studios’ is de langverwachte opvolger van de uiterste succesvolle ‘Just Cause’-reeks. De release staat gepland voor deze zomer, maar dit weekend werd de officiële trailer gelanceerd. Bekijk de trailer hieronder:

Behalve Torre Florim’s ‘Firestarter’ is de track ‘Firework’, uitgevoerd door Jenny Lane, tevens afkomstig van het album ‘Acoustic Dance Sessions’. ‘Firework’ werd begin dit jaar gebruikt in de veelbesproken film THE INTERVIEW. Acoustic Dance Sessions is een album met akoestische covers van dance/pop hits en is verkrijgbaar op iTunes en Spotify.

iTunes: https://itunes.apple.com/nl/album/acoustic-dance-sessions/id563221473?l=en
Spotify: http://open.spotify.com/album/5ra1FnP7de0jb5q47esf8u

Torre Florim is voornamelijk bekend als zanger van de band DE STAAT:

www.destaat.net
www.facebook.com/destaat