Cloud 9 gaat samenwerking aan met Rotterdam Airlines Records

Cloud 9 gaat samenwerking aan met Rotterdam Airlines Records
1 April 2016 cl9
Cloud 9 gaat samenwerking aan met Rotterdam Airlines Records

Cloud 9 Music heeft een publishing overeenkomst gesloten met het label Rotterdam Airlines Records. Nieuw Nederlands hiphop-talent Sevn Alias is tevens een exclusieve overeenkomst aangegaan met Rotterdam Airlines Publishing.

 “Wij bij Cloud 9 zijn echt heel blij met deze nieuwe samenwerking. Bij Rotterdam Airlines klopt alles; de manier waarop het bedrijf wordt gerund, de marketing, de promotie en vooral ook het niveau van de artiesten en producers die door het label worden vertegenwoordigd.” – aldus Pieter van Bodegraven van Cloud 9.

Sevn Alias
Sevn bracht begin dit jaar de EP Twenty Four Sevn 2 uit die inmiddels bijna 6 miljoen keer is beluisterd. Op Noorderslag was hij de grootste sensatie. Voor het einde van dit jaar staat zijn studioalbum op de planning. Tevens zal hij optreden tijdens het Bevrijdingsfestival in Utrecht, Groningen en Overijssel en is hij te zien op Lowlands en het legendarische festival Pinkpop.

Rotterdam Airlines Music Group
Rotterdam Airlines Records is een label uit het bruisende Rotterdam dat werd opgericht in 2010. Het label richt zich voornamelijk op urban muziek en het ontdekken van nieuw talent waardoor het bedrijf zich in de afgelopen jaren ontwikkelde tot een van de belangrijkste spelers in de Nederlandse hiphop-markt. Mede dankzij de inzet van RAMG is de markt voor urban muziek zich sterk aan het ontwikkelen. Op het label komt muziek uit van onder andere Sevn Alias, Jairzinho, Kevin, Johnny Sellah en FMG.