Cloud 9 Music neemt Dee 2 Publishing over

Cloud 9 Music neemt Dee 2 Publishing over
12 July 2016 cl9
Cloud 9 Music neemt Dee 2 Publishing over

Per 1 juli heeft Cloud 9 Music de door Rob Ebbers opgezette uitgeverij Dee 2 Publishing overgenomen. De catalogus bevat meer dan 800 titels in het volkse segment van onder andere Henny Thijssen en Co van Raaijen en bevat de klassieker ‘Leef Als Een Zigeuner’ van Frank van Etten.

Raymond van Vliet, Managing Director Cloud 9 Music: “Deze overname is voor ons een mooie uitbreiding in een segment waar we nog niet breed vertegenwoordigd waren. Met de catalogus van Dee 2 Publishing beschikken we hier wel over”.

Rob Ebbers, oprichter Dee 2 Publishing: Cloud 9 Music is een zelfstandige organisatie die zeer actief is. Mijn catalogus is hierbij in zeer goede handen”.

Cloud 9 Music
Cloud 9 Music opende haar deuren op 1 december 2004. De uitgeverij van Cloud 9 representeert een breed scala aan componisten, tekstschrijvers en catalogi. Armin van Buuren, Hardwell, Fedde Le Grand, W&W, Dirtcaps, Daniel Gibson (Within Temptation), Dannic, Frontliner en Sevn Alias zijn enkele bekende namen die door de uitgeverij worden vertegenwoordigd. Door samenwerkingen met verschillende reclamebureaus is Cloud 9 op grote schaal te horen in verschillende TV-commercials, games, films en meer. Tevens vertegenwoordigt het bedrijf ook de belangen in de Benelux van uitgevers als Bucks Music, Dipiu Music, Roba Music, Downtown Music, Scorpio Music, Just Isn’t Music (Ninja Tune) en vele anderen.