Dubbel goud voor Hardwell en Jason Derulo

Dubbel goud voor Hardwell en Jason Derulo
18 May 2016 cloud9music
Dubbel goud voor Hardwell en Jason Derulo

De single ‘Follow Me’ van Hardwell feat. Jason Derulo is deze week met twee gouden awards bekroond. De track behaalde niet alleen in Nederland de gouden status, maar ook in Australië. De single ‘Follow Me’ is afkomstig van het eerste artiestenalbum ‘United We Are’ van Hardwell dat eind 2015 tevens goud werd. 

Hardwell:Hoe vet is dit! Twee gouden awards in één week voor Follow Me! Het voelt goed om ook in Australië op deze manier support te krijgen van mijn fans. Deze twee awards komen zeker thuis aan de muur te hangen.’

Hardwell
Onlangs werd Hardwell wederom uitgeroepen tot ‘Best Global DJ’  tijdens de Winter Music Conference in Miami. Hij nam maar liefst zes International Dance Music Awards in ontvangst.

Eerder dit jaar scoorde hij al twee internationale hits met ‘Hollywood’; een samenwerking met collega Afrojack en ‘Run Wild’ feat Jake Reese. ‘Follow Me’ feat Jason Derulo ging in 2015 in release.

In 2015 veroverde Hardwell de wereld met zijn debuutalbum ‘United We Are’ en de gelijknamige wereldtour ‘I AM Hardwell – United We Are’. De DJ/producer lanceerde bovendien de ‘United We Are Foundation’ in India met het unieke ‘World’s Biggest Guestlist’ evenement in Mumbai. Met zijn ‘United We Are Foundation’ haalde Hardwell voldoende geld op om ruim 18.000 kansarme kinderen naar school te laten gaan.