Het regent goud bij Jebroer; na Miljoenen nu ook Gouden Awards voor Banaan en Duizend Nachten

Het regent goud bij Jebroer; na Miljoenen nu ook Gouden Awards voor Banaan en Duizend Nachten
20 April 2016 cloud9music
Het regent goud bij Jebroer; na Miljoenen nu ook Gouden Awards voor Banaan en Duizend Nachten

Het regent goud bij Jebroer. Eind vorig jaar mocht hij samen met Dirtcaps nog een Gouden Award in ontvangst nemen voor de hitsingle Miljoenen, dit keer werd hij verrast met niet één, maar zelfs twee Awards voor de singles Banaan en Duizend Nachten. Giel Beelen verraste de artiest tijdens de uitzending met de prijzen.

“Tof, tof, tof! Goud voor Nederland, wie had dat ooit gedacht, jongens. Ik ben er superblij mee. Het is mooi dat je werk wordt gewaardeerd en dat het harde werken wordt beloond met deze Awards. Dit motiveert mij nog meer om te werken aan mijn album en te blijven doorgaan met wat ik aan het doen ben.” – Jebroer

Hits
Jebroer scoorde sinds 2012 met tracks als Brommer, Herrie In Me Oor, Vriendje, Btje Vliegen Tog, Beter Nu, Camouflage, Omlaag, Allemaal Lichten, Allermooiste Feestje, Banaan en Hoesten Als Bejaarden enorme hits. Inmiddels heeft hij meer dan 20.000.000 streams en 50.000.000 views. Hij werkte op diverse singles samen met o.a. Boaz (van de Beatz), Mr.Polska, Ronnie Flex en Yellow Claw. In 2014 scoorde Jebroer een megahit met Dirtcaps (Miljoenen) en verder produceerde hij hits met Feest DJ Ruud (Duizend nachten). Vorig jaar werd de single ROQ N ROLLA gekozen tot de Totally Summer Anthem van 2015. Eind 2015 liet de rapper een serieuzere kant zien van zichzelf zien met de single Ga Maar Vast Slapen waarbij hij hulp kreeg van Saxofonist Candy Dulfer en vocalist Wudstik. Begin maart verscheen Me Gabber, het anthem voor de zomer van 2016. In diezelfde maand kwam ook Tranen in Camouflage uit.

Festivals
Ook live is Jebroer een veel besproken en geboekt artiest. Zo was hij in Nederland te zien op grote festivals als Pinkpop, Noorderslag, Solar en Wish Outdoor en in België o.a. op Tomorrowland en Summerfestival. Landen als Spanje, Turkije, Bulgarije en Griekenland hebben inmiddels ook kennisgemaakt tijdens zijn zomertour in 2015. Ook komende zomer reist Jebroer weer langs alle costa’s om op te treden.