Jebroer als reddende engel in clip van nieuwe single ‘Als We Gaan’

Jebroer als reddende engel in clip van nieuwe single ‘Als We Gaan’
16 September 2016 cl9
Jebroer als reddende engel in clip van nieuwe single 'Als We Gaan'

Vandaag brengt Jebroer de eerste track van zijn album ELF11 uit. De single heet Als We Gaan en is een samenwerking met Caza en producers Rät N FrikK. De clip werd geschoten door Robin Zom van Beyond Awakening Collective en laat zien dat Jebroer, ondanks dat hij veel heeft meegemaakt in zijn leven, nu op een goede plek is als vader en artiest. Hij kan met zijn muziek de aandacht verleggen en een feestje bouwen, maar ook inspireren en helpen met serieuze tracks, als een beschermengel. Als We Gaan kan worden gezien als de intro ELF11. Het album bevat elf tracks die stuk voor stuk in samenwerking met een andere producer zijn gemaakt, en komt uit op 11 november.

Bekijk de videoclip:

Jebroer
Jebroer scoorde sinds 2012 diverse hits met o.a. Brommer, Btje Vliegen Tog, Camouflage, Allermooiste Feestje, Banaan en Hoesten Als Bejaarden. Inmiddels heeft hij meer dan 20 miljoen streams en 50 miljoen views. Hij werkte op diverse singles samen met o.a. Boaz van de Beatz, Mr.Polska, Ronnie Flex en Yellow Claw. In 2014 scoorde Jebroer een megahit met Dirtcaps (Miljoenen) en produceerde Duizend Nachten met Feest DJ Ruud, beide singles behaalden de gouden status. De single ROQ N ROLLA werd gekozen tot de Totally Summer Anthem van 2015. Eind 2015 liet de rapper een serieuzere kant van zichzelf zien met de single Ga Maar Vast Slapen waarbij hij hulp kreeg van saxofonist Candy Dulfer en vocalist Wudstik. Begin maart verschenen twee singles, Me Gabber en Tranen in Camouflage.
Caza
Caza is een Rotterdamse artiest/lyricist die in 2015 tourde met Nederlands populaire HipHop artiest en vriend Ronnie Flex. Hij had gastoptredens op o.a. Slam! FM Koningsdag, Dutch Valley en Lowlands. Daarnaast had hij eigen optredens op het Bevrijdingsfestival, Kwaku Festival en podia’s in de Randstad en in het Noorden des lands. Caza is naast artiest ook een graag geziene persoonlijkheid in de vlogs van onder andere Monica Geuze, Gers Pardoel en Dylvn. Ondanks en dankzij zijn vrienden uit de populaire New Wave en Lefensmannen movements heeft Caza zijn eigen unieke sound, flow en stijl. Zo maakte hij indruk bij FunX en Spotify’s Chart Viral 50 NL. Daarnaast kreeg hij support van de Stichting Nederlandse Top40 voor zijn laatste release 4G (ft Boykii), die als voorloper dient van zijn nog uit te komen EP Wijze Woorden van een Domme Man.
Rät N FrikK
Rät N FrikK is een uniek producersduo/live act, bestaande uit rapper Eelco van Proosdij en producer David van Akkeren uit Den Haag. Zij leveren een muzikale smeltkroes met rauwe randjes. De catchy melodische bass muziek dient als basis terwijl ze met verschillende muziekstijlen flirten. Kenmerkend zijn de energieke live optredens waarbij Rät N FrikK op knoppen rammen, op toetsen slaan, schreeuwen, zingen, rappen, dansen en een publiek ophypen en zodoende totale gekte op de dansvloer creëren. Met hun remixes voor Di-rect, Nark en Billy the Kit en hun eigen releases op Positiva, Bugeyed Records, Cr2 Records en vele andere mijlpalen zijn ze klaar om de wereld te laten zien wat de ware definitie is van electronische energie.
Beluister ‘Als We Gaan’ – Jebroer feat. Caza (prod. by Rät N FrikK)