Jebroer – Bruh (prod. Boaz van de Beatz)

Jebroer – Bruh (prod. Boaz van de Beatz)
21 October 2016 cl9
Jebroer - Bruh (prod. Boaz van de Beatz)

Jebroer en Boaz van de Beatz vernieuwen hun oldskool sound met ‘Bruh’

Vandaag brengt Jebroer zijn track Bruh‘ uit. De single is een samenwerking met producer Boaz van de Beatz en de tweede track van het nog te verschijnen album ELF11.  De mannen hebben al een lange geschiedenis samen en collab mocht dan ook niet op het album ontbreken. Op ‘Bruh’ is het oldschool geluid dat de mannen in de tijd van ‘Btje Vliegen Tog’ produceerden terug te horen, een geweldig nummer voor fans van het eerste uur! Klik hier om ‘Bruh’ te beluisteren.

ELF11
‘ELF11’ is het nog te verschijnen album van Jebroer. Het album bevat 11 tracks in samenwerking met 11 verschillende producers. Op ‘ELF11‘ heeft Jebroer de perfecte middenweg gevonden tussen zijn twee meest dominante persoonlijkheden: emo-Jebroer en party-Jebroer. Een rake rap die door merg en been gaat, afgewisseld met een beukende festivalknaller. Feest is volgens de muzikant namelijk net zo goed een emotie als verdriet. Party on!

Jebroer
Jebroer scoorde sinds 2012 diverse hits met o.a. ‘Brommer’, ‘Btje Vliegen Tog’, ‘Camouflage’, ‘Allermooiste Feestje’, ‘Banaan’ en ‘Hoesten Als Bejaarden‘. Inmiddels heeft hij meer dan 20 miljoen streams en 50 miljoen views. Hij werkte op diverse singles samen met o.a. Boaz van de Beatz, Mr.Polska, Ronnie Flex en Yellow Claw. In 2014 scoorde Jebroer een megahit met Dirtcaps (‘Miljoenen‘) en produceerde ‘Duizend Nachten’ met Feest DJ Ruud, beide singles behaalden de gouden status. De single ‘ROQ N ROLLA’ werd gekozen tot de ‘Totally Summer Anthem’ van 2015. Eind 2015 liet de rapper een serieuzere kant van zichzelf zien met de single ‘Ga Maar Vast Slapenwaarbij hij hulp kreeg van saxofonist Candy Dulfer en vocalist Wudstik. Begin maart verschenen twee singles, ‘Me Gabber ‘en‘Tranen in Camouflage’.
Facebook | Twitter | Instagram | YouTube

Boaz van de Beatz
Boaz de Jong (1988), beter bekend als Boaz van de Beatz is een Nederlandse producer en oprichter van Nouveau Riche Music. Boaz startte op zijn dertiende met het droppen van beats en ontwikkelde sindsdien een unieke stijl, die niet te vergelijken is met andere producers.
Facebook | Twitter | Instagram | YouTube