Sepher Maghsoudi styled nieuwe video Maan

Sepher Maghsoudi styled nieuwe video Maan
8 February 2016 cloud9music
Sepher Maghsoudi styled nieuwe video Maan

Ontwerper Sepher Maghsoudi heeft de spectaculaire kleding verzorgd voor de eerste videoclip van ‘The voice of Holland’ – winnares Maan. De Nederlandse couture ontwerper, die onder andere bekend is van ‘Project Catwalk’ en ‘The Face’,  gebruikte hiervoor een jurk uit zijn ‘13’ collectie. In de video, die vandaag verschijnt, is de couturier ook aan het werk te zien.

Op vrijdag 29 januari bracht Maan voor het eerst haar single ‘Perfect World’ ten gehore tijdens de finale van ‘The voice of Holland’. De track werd geproduceerd door niemand minder dan Hardwell. Tijdens hun ontmoeting voor de liveshow op 8 januari jl. was de DJ meteen onder de indruk van de zangeres en bood aan haar eerste single te produceren en te voorzien van de welbekende Hardwell-sound. De single heeft de #1 positie op iTunes bereikt en is inmiddels al meer dan 175.000 keer gestreamd op Spotify. De bijbehorende videoclip komt vandaag uit.

Sepehr Maghsoudi
Sepehr Maghsoudi is een Nederlands couture ontwerper en stylist die bekend staat om zijn exclusieve, futuristische en innovatieve stijl. Sepehr heeft tweemaal de Edgar Vos Coutureprijs gewonnen en was in 2012 Fashion Designer van het Jaar. Hij heeft o.a. kleding ontworpen voor Tyra Banks en Edsilia Rombley en een sjaal voor koningin Maxima. Bekende artiesten zoals Armin van Buuren, Sting, Ferry Corsten, Betsy Larking en Eva Simons werden door Sepehr gestyled en gebruikten zijn designs in hun video clips en op hun CD covers.