Rapper Hef tekent publishing deal met Cloud 9 Music

Rapper Hef tekent publishing deal met Cloud 9 Music
18 May 2016 cloud9music
Rapper Hef tekent publishing deal met Cloud 9 Music

Hef heeft een publishing overeenkomst gesloten met Cloud 9 Music. Het muziekbedrijf vertegenwoordigt vanaf heden hiermee het bestaande en nieuwe werk van de Award-winnende Nederlandse rapper.

Hef:  ‘Deze publishing deal voelt als een nieuw hoofdstuk in mijn muzikale carrière en ik heb dan ook ontzettend veel zin om samen met Cloud 9 Music aan de slag te gaan’.

Raymond van Vliet (MD Cloud 9 Music): ‘We zijn ontzettend trots op deze nieuwe signing. Hef heeft een hele eigen stijl en we zien heel veel potentie in deze getalenteerde rapper’.

Hef

Sinds de release van zijn videoclip ‘Puur’ in 2008 vergaart Hef met zijn unieke stijl en rauwe onderkomen de aandacht van de straat én verschillende gewaardeerde critici. In 2009 verscheen Hefs debuutalbum ‘Hefvermorgen’. Die zomer stond de rapper met labelmaat Önder op Lowlands, waarvoor ze speciaal de mixtape ‘Bang Bros Do Lowlands’ uitbrachten.

In november 2012 releast Hef zijn langverwachte, tweede soloplaat ‘Papierwerk’. Het album kwam binnen op nummer 1 in de iTunes album-hitlijsten behaalde een nummer 12-positie in de album top 100. Hef was kort daarop de grote winnaar van de State Awards met prijzen voor ‘Beste Artiest’, ‘Beste Album’ en het winnen van de ‘101barz Award’. Eind 2013 brengt Hef samen met zijn jongere broer Crooks het digitale album ‘Freddy & Bundy’ uit. Met de release van het pure hiphopalbum startten de broers ook hun tour, waarmee zij begin 2014 langs verschillende poppodia in Nederland en België afreisden.

Op 18 december 2015 bracht Hef zijn meest recente album ’13’ uit. Voorafgaand verschijnen de videoclip Niet Normaal’ met Sevn Alias en de op de game GTA geïnspireerde videoclip ‘Kofferbak’.

Cloud 9 Music
Cloud 9 Music opende haar deuren op 1 december 2004. De uitgeverij van Cloud 9 representeert een breed scala aan componisten, tekstschrijvers en catalogi. Armin van Buuren, Hardwell, Fedde Le Grand, W&W, Dirtcaps, Daniel Gibson (Within Temptation), Han Kooreneef (Marco Borsato), Dannic, Frontliner en Sevn Alias zijn enkele bekende namen die door de uitgeverij worden vertegenwoordigd. Door samenwerkingen met verschillende reclamebureaus is Cloud 9 op grote schaal te horen in verschillende TV-commercials, games, films en meer. Tevens vertegenwoordigt het bedrijf ook de belangen in de Benelux van uitgevers als Bucks Music, Dipiu Music, Roba Music, Downtown Music, Scorpio Music, Just Isn’t Music (Ninja Tune) en vele anderen.