Release ‘Holy Fire’- Le Boy ft. LePrince

Release ‘Holy Fire’- Le Boy ft. LePrince
16 October 2016 cloud9music

Vandaag brengt Le Boy hun nieuwe track ‘Holy Fire’ uit. De track is wederom een samenwerking met Le Prince, eerder brachten zij gezamenlijk het nummer ‘Swerving On Me’ uit. ‘Holy Fire’ is de eerste single in een reeks tracks die nog uitgebracht gaan worden.

Le Boy
De producers Max Koedijk en Casper Bekhof, gezamenlijk Le Boy, tekenden vorig jaar bij Nouveau Riche Music. Dit was de bekroning op de succesvolle droom die de mannen najaagden, op wereldtournee gaan met hun eigen muziek. De mannen mochten na het starten van hun missie binnen een maand mee naar het Horizon festival in Bulgarije. Tevens draaiden zij op Sziget in Hongarije, in Curaçao en zelfs in Beijing. De tracks van Le Boy werden opgepikt door onder andere Feestdjruud, Dirtcaps, David Guetta (op Ultra Miami) en Diplo.

Nouveau Riche Music
Nouveau Riche Music is hèt hiphop/house label van Nederland en vertegenwoordigt onder andere werken van en artiesten als Mr. Polska, Ronnie Flex en Jebroer. Eigenaar en producer Boaz van de Beatz werkte eerder samen met Major Lazor, Diplo en Ariana Grande.

Facebook
Instagram
Spotify profile

Luister naar ‘Holy Fire’: https://NRM.lnk.to/HolyFire