Start From Scratch – Raymond van Vliet

Start From Scratch – Raymond van Vliet
25 November 2016 cl9

‘Start From Scratch’
Welke apparatuur en software heb je nodig als DJ? Hoe maak je een track? Hoe bouw je een DJ-set op? Hoe wordt je opgemerkt door een label? Hoe zit een contract in elkaar? Dit zijn allemaal vragen die in ‘Start From Scratch’ worden beantwoord. Het boek bestaat uit maar liefst 185 pagina’s met tips van de belangrijkste spelers in de industrie, aangevuld met prachtige foto’s. Onder andere Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano en Showtek delen hun ervaringen en tips.

‘Start From Scratch’ is een onmisbare gids voor de beginnende DJ/producer. Een uniek, compleet en overzichtelijk handboek dat je klaarstoomt voor de internationale DJ-top. Het boek is verkrijgbaar via Bol.com.

Raymond van Vliet
Raymond van Vliet (1970) is president en co-owner van Cloud 9 Music.

Cloud 9 Music is in 2004 opgericht en bestaat uit een publishing- en platentak. De uitgeverij is The Leading Independent Publisher in The Benelux en vertegenwoordigt vele componisten zoals Armin van Buuren, Hardwell, Fedde LeGrand, Sevn Alias en Dirtcaps. Het label vertegenwoordigt onder andere Hardwell, Mr. Polska, Jebroer, Rochelle, Nick & Simon en labels als Revealed Recordings, Nouveau Riche, Fonk en Hard With Style. Hiervoor was Raymond werkzaam bij SENA, BMG Music Publishing en Strengholt.

Victor Mastboom
Victor Mastboom is programmamaker en journalist, met als specialisatie cultuur en media. Hij werkte onder andere voor DWDD, Proefkonijnen en MTV. Reportages en interviews van zijn hand verschenen in HP/De Tijd, VARA Gids en Nieuwe Revu.