Stepherd & Skinto presenteren eerste album in Paradiso

Stepherd & Skinto presenteren eerste album in Paradiso
27 May 2016 cloud9music
Stepherd & Skinto presenteren eerste album in Paradiso

Het eerste studioalbum van Stepherd & Skinto is een feit. Vanavond wordt het album ‘Het Spijt Me’ gelanceerd tijdens de albumrelease party in poptempel Paradiso. Op de plaat, die geheel Nederlandstalig is, is een mix van verschillende muziekstijlen te horen.

“Wij waren heel vaak fucked up in de club. Wij hebben heel veel onaardige shit tegen mensen gezegd en gedaan. Wij hebben zoveel dingen vernield in de stad en in de club. Geen wc, straat, feest of muur was veilig voor onze kots. We vinden het allemaal echt verschrikkelijk wat we hebben gedaan en het spijt ons echt from the bottom of our hearts… maar we zouden het zo weer doen. Sorry but not sorry but sorry. Door al deze epic shit is ons album tot stand gekomen.” – Stepherd & Skinto

Album
Stepherd & Skinto brengen vandaag hun album ‘Het Spijt Me’ uit op Nouveau Riche Music, het label van de getalenteerde producer Boaz van de Beatz. Het album wordt op 27 mei gepresenteerd tijdens het release-event in poptempel Paradiso in Amsterdam. ‘Het Spijt Me’ is volledig Nederlandstalig en wordt een bonte verzameling van tracks met een pakkende sound en herkenbare teksten. Het volledige album is digitaal verkrijgbaar via alle portals.

Stepherd & Skinto
Stepherd & Skinto zijn geboren entertainers en dit wordt alleen maar versterkt wanneer zij hun krachten bundelen. Hun shows staan garant voor plezier en tillen het begrip ‘feest’ naar een hoger niveau met behulp van een muzikale cocktail aan hiphop, UK-bass en elektronische sounds, of ze nu voor een klein publiek staan of op een groot festival. Eerder scoorden zij hits als ‘Banaan’ en ‘Brak Obama’. Voorafgaand aan de release van hun album maakte het duo een vijfdelige documentaire over hun leven als artiesten.