Lodewijk Martens en Matthijs de Ronden gaan publishing samenwerking aan met Cloud 9 Music

Lodewijk Martens en Matthijs de Ronden gaan publishing samenwerking aan met Cloud 9 Music
17 October 2017 cl9

V.L.N.R: Raymond van Vliet (Cloud 9 Music), Lodewijk Martens, Matthijs de Ronden, Ruby van der Linden (Cloud 9 Music).

De succesvolle producers en auteurs achter Nielson, die hits scoorden met “Sexy Als Ik Dans”, “Beauty And The Brains” en “Hoe”, zijn een exclusieve overeenkomst aangegaan met de uitgeverij van Cloud 9 Music. Hierbij richten zij het fonds Amazinger Music op. Martens en de Ronden werken momenteel hard aan het nieuwe album van Nielson, dat in 2018 zal verschijnen. Tevens komen er releases met onder andere Pleun, 3J’s en Jamai aan.

Raymond van Vliet (President Cloud 9 Music): “Ik ken Lodewijk al sinds Cloud 9 Music als label Zirkus Zirkus uitbracht en hij destijds bij MTV voor hen verantwoordelijk was. Lodewijk en Matthijs zijn de verbreding waar we met de uitgeverij naar op zoek zijn en aangezien ze bij de absolute top van Nederland horen is hun komst voor Cloud 9 Music een absolute aanwinst.”

Cloud 9 Music
Cloud 9 Music opende haar deuren op 1 december 2004. Het bedrijf vertegenwoordigt artiesten als Jebroer, Josylvio, Rochelle, Rollàn, GLOWINTHEDARK en labels als ROQ ’N Rolla Music, Equipe Music, Pagara Music Group, Freeway Recordings en Kinderen voor Kinderen. De uitgeverij van Cloud 9 representeert een breed scala aan componisten, tekstschrijvers en catalogi. Armin van Buuren, Lost Frequencies, Hardwell, Josylvio, Rotterdam Airlines, Esko, Rollàn en Sevn Alias zijn enkele bekende namen die middels de uitgeverij bij het muziekbedrijf zijn aangesloten. Tevens vertegenwoordigt Cloud 9 Music de belangen in de Benelux van belangrijke uitgevers als Ultra Music, Bucks Music, Dipiu Music, Roba Music, Downtown Music, Scorpio Music, Just Isn’t Music (Ninja Tune), Pen Music en vele anderen. Daarnaast heeft Cloud 9 Music belangen in publishingbedrijven als Phrased Differently, Downtown Music Benelux en Tous Ensemble Publishing en ging het bedrijf in 2016 een samenwerking aan met het toonaangevende boekingskantoor AT Bookings en Anna Agency.