Vacature: Medewerker Financiële Administratie

Vacature: Medewerker Financiële Administratie
3 March 2017 Oanh Pham

WIL JIJ WERKEN IN DE MUZIEK?

CLOUD 9 MUSIC B.V. is een snel groeiende onafhankelijke muziekmaatschappij welke zich onder andere bezighoudt met het exploiteren van muziek over de hele wereld. De labels vertegenwoordigen een muzikale variëteit, van Dance tot Nederlandstalig, en representeren een breed scala aan componisten, tekstschrijvers en catalogi. Door samenwerkingen met verschillende reclamebureaus is Cloud 9 Music op grote schaal te horen in verschillende Tv-commercials, games, films en meer. De uitgeverij c.q. het label vertegenwoordigen o.a. Hardwell, Mr. Polska, Rochelle, Yellow Claw, Jebroer en Sevn Alias.

De afdeling administratie en financiën bestaat uit een klein enthousiast team van 4 medewerkers. Samen zijn we verantwoordelijk voor de financiële administratie van verschillende ondernemingen binnen de Cloud 9 Groep.
Wil je werken in ons team? Wij zoeken op korte termijn een:

MEDEWERKER FINANCIËLE ADMINISTRATIE

40 uur per week

Jouw werkzaamheden
Als medewerker financiële administratie verricht je ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de financiële, crediteuren- en debiteurenadministratie. De zwaarte van de werkzaamheden liggen in eerste instantie bij het opstellen en versturen van verkoopfacturen en de debiteurenbewaking. Gezien het kleine team zullen wij de werkzaamheden uitbreiden met overige werkzaamheden binnen de financiële administratie, zoals het verwerken van bankmutaties, het verwerken van inkoopfacturen en reiskostendeclaraties en overige administratieve werkzaamheden.

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde MBO 4 of HBO opleiding administratie en bent in staat nauwkeurig te werken. Daarnaast heb je aantoonbaar een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Het werken in teamverband gaat je makkelijk af, maar we verwachten ook dat je zelfstandig kunt werken. Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel in woord als geschrift. Je bent bij voorkeur woonachtig in Amsterdam.

Verder vragen wij van de juiste kandidaat het volgende:

  • Cijfermatig en analytisch;
  • Goed kunnen werken onder tijdsdruk en gewend zijn met werken met deadlines;
  • Kennis van Microsoft Office en in het bijzonder van Excel;
  • Kennis van AccountView en Elvy is een pré;
  • Overzicht kunnen houden;
  • Resultaatgericht werken.

Ons aanbod
Een fulltime baan met een marktconform maandsalaris, afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding. Een prettige en informele werksfeer . Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar jobs @ cloud9music.nl onder vermelding van ‘Medewerker Financiële Administratie’.