Chavanté kan door bekendheid niet meer in supermarkt werken

Chavanté kan door bekendheid niet meer in supermarkt werken
25 July 2018 cl9
nocha chavante

Zanger Chavanté heeft zijn baan bij een supermarkt moeten opzeggen nadat hij niet meer toekwam aan het vakken vullen. Grote groepen fans kwamen richting het werk van de jonge artiest om hem te ontmoeten en met hem op de foto te gaan. Zijn bekendheid volgde op zijn succesvolle deelname aan The Voice Kids en en zijn single ´Stupido´. De teller op Chavantés Instagram-account staat op 15 duizend fans en hij wordt ook overal op straat herkend.

Na deze successen is Chavanté klaar voor de release van zijn single ‘Noncha’. Het stoere nummer volgt op zijn debuutsingle ´Stupido´, die al meer dan 1 miljoen keer is gestreamed. Chavanté is op dit moment bezig met het opnemen van een videoclip, die op een later moment zal verschijnen. `Noncha´ komt uit via Pagara Music Group.

Chavanté Palm (uitspraak Shavan-thee) werd in 2001 geboren in Den Haag en zijn roots liggen in Curaçao en Suriname. Onder begeleiding van Umit-C, Mekki en Serrow begon hij met rappen bij het Haagse Musicon, en groeide al heel snel. Chavanté werd opgemerkt door FunX, waar hij een interview deed. Ook stond hij op podiums van onder andere Parkpop, de Koninklijke Schouwburg en andere theaters en festivals. In 2017 deed Chavanté mee aan The Voice Kids. Na een succesvolle Blind Audition, waar hij een eigen gemaakte versie van ‘Ik Neem Je Mee van zijn held Gers Pardoel zong, schopte hij het tot de laatste rondes. Hierna verscheen zijn debuutsingle ‘Stupido’, die inmiddels ruim een miljoen keer is gestreamed.

Follow Chavanté 
Instagram | Spotify
Luister naar zijn nieuwe single 'Noncha'