Compilatie CD ‘Jebroer Gaat Hard!’ ligt in de winkel

Compilatie CD ‘Jebroer Gaat Hard!’ ligt in de winkel
15 August 2018 cl9
Jebroer Gaat Hard

Als er iemand weet hoe je keihard moet gaan dan is het wel Jebroer. Daarom presenteert Jebroer met trots de compilatie ‘Jebroer Gaat Hard!’. Op deze verzamelaar staan alle grote Hardstyle en Freestyle platen van dit moment, waaronder: Ran-D – ‘Zombie’, Brennan Heart feat. Trevor Guthrie – ‘Won’t Hold Me Down’, Gunz For Hire – ‘Bella Ciao’, het Defqon.1 Anthem ‘Maximum Force’ van Project One. Uiteraard staan ook de grootste hits van Jebroer zelf op het album die jouw de speakers knallen. 

Tim Kimman, ofwel Jebroer, is de afgelopen jaren niet te missen geweest in het clubcircuit en festivallandschap. Met meer dan 1000 shows staat Jebroer onder andere op Pinkpop, Tomorrowland, Paaspop, The Flying Dutch, Dance Valley en Defqon. 1. Jebroer scoorde sinds 2012 diverse hits en werkte o.a. samen met Boaz van de Beatz, Mr. Polska, Ronnie Flex en Yellow Claw.

In 2014 had Jebroer een hit met ‘Miljoenen’. Een samenwerking met Dirtcaps. Hij produceerde daarna ‘Duizend Nachten’ met Feest DJ Ruud. Tevens wordt de track ‘Banaan’  op bijna alle festivals in Nederland en België gedraaid. In november 2016 verscheen het album ELF11, met onder andere de megahit ‘Kind Van De Duivel’ samen met Paul Elstak en Dr Phunk. De track heeft meer dan 24 miljoen views, stond op nummer 1 in de iTunes Top 10 in België en heeft Tripel Platina Status. De opvolger ‘Engeltje’ is inmiddels ook platina en de track ‘Vaderland’ met Outsiders en The Darkraver gaat enorm hard. Samen met Duitsland’s meest succesvolle dance-act Scooter en producers Rät N FrikK bracht hij de track ‘My Gabber’ uit, en organiseerde hij tijdens het Amsterdam Dance Event zijn conceptavond Paranoia’.

Vorig jaar bracht hij het nummer ‘Marathon’ met Anita Doth van 2Unlimited uit en dit jaar volgde de hit ‘Hatsikidee’ met Outsiders. Jebroer werkt op dit moment aan tracks voor een nieuw album en is dit jaar de afsluitende act op prominente festivals.

Koop | Luister 'Jebroer Gaat hard!' hier