‘Grote Beurt’ – Diaz & Bruno ft. Caza

‘Grote Beurt’ – Diaz & Bruno ft. Caza
24 August 2018 cl9
grote beurt

De track ‘Grote Beurt’ van Diaz & Bruno ft. Caza is in release, tegelijkertijd verschijnt de lyricvideo op YouTube. De catchy song volgt op een succesvolle zomer van de mannen. Diaz & Bruno toerden door heel Europa en Caza heeft gewerkt aan zijn nog te verschijnen EP. Eerder stonden Diaz & Bruno voor een uitverkochte Ahoy tijdens Love Sensez, waarvoor ze in samenwerking met F1rstman, I Am Aisha en Kempi de gelijknamige anthem maakten. ‘Grote Beurt’ komt uit via ROQ ‘N Rolla Music.

Diaz & Bruno

Met hun positieve vibe en wervelende beats hebben Diaz & Bruno de Nederlandse Eclectic scène op zijn kop gezet. De mannen zijn ieder apart al lange tijd actief in de partyscene, hun goede vriendschap en passie voor muziek bracht hen 4 jaar geleden samen. Met Diaz achter de draaitafels en Bruno als MC weet het duo hoe ze moeten entertainen. Samen hebben ze hun eigen concept ‘Girls Goin’ Wild’, dat door heel Europa heen wordt georganiseerd. De ‘Girls Goin’ Wild’ Mixtapes werden meer dan 500.000 keer beluisterd. In 2017 stonden ze in een uitverkochte Ahoy tijdens Love Sensez, hiervoor maakten zij in samenwerking met F1rstman, Kempi en I Am Aisha de gelijknamige anthem ‘Love Sensez’. De plaat heeft inmiddels 9,4 miljoen streams en kreeg de Platina Status. Diaz & Bruno halen hun inspiratie uit David Guetta, Diplo, Calvin Harris en Justin Bieber. De mannen hebben eerder platen gemaakt met onder andere Jayh Jawson en F1rstman.

Facebook | Instagram 

Caza
De Rotterdamse Caza is al als 16-jarige een veel gevraagde Master of Ceremony en weet zich in de jaren daarna in rap tempo te ontwikkelen. Caza twijfelt dan ook geen moment als Ronnie Flex hem in 2015 vraagt mee te touren. Wat resulteerde in gastoptredens op onder andere SlamFM Koningsdag, Dutch Valley, Vestival en Lowlands en eigen shows op grote festivals. Het aantal optredens in de clubs wordt verhoogt als Jebroer Caza als support act meeneemt op diens Tour ELF11 begin 2017. Met een eerste EP met Rät N FrikK en samenwerkingen met onder andere Def Rhymz, Murda, FMG, Jonna Fraser & Josylvio op zak blijft het bepaald niet stil rondom Caza. Mooi is dat single ‘4G’ feat. Boykii niet onopgemerkt blijft bij de Nederlandse Top 40-luisteraars en andere samenwerkingen elkaar snel weten op te volgen. De track ‘Openen’ samen met Two Cooks, FMG & Kempi zorgt voor bereik en ‘Oh Na Na’ van Team Rush Hour & Caza feat. Keizer & Dopebwoy weet zelfs goud te behalen.

Facebook| Instagram| YouTube