Jebroer gaat terug naar de oldschool ‘Heartcore’

Jebroer gaat terug naar de oldschool ‘Heartcore’
9 November 2018 cl9

Jebroer gaat oldschool met zijn nieuwe track ‘Heartcore’. Het nummer is een samenwerking met Brennan Heart, de meest succesvolle Hardstyle-artiest van dit moment. De Freestyle sound van´Heartcore´ brengt alle liefhebbers van de hardere stijlen weer samen en laat zien dat de ‘gabber-cultuur’ nooit echt is verdwenen.

Jebroer: ‘Wat mij vorig jaar is overkomen met ‘Kind Van De Duivel’ gebeurde in de jaren ’90 al bij grote House-feesten. Die feesten werden ook als Duivels gezien. In die zin ga ik met dit nummer ook terug naar de oldschool. Ik weet waar zij doorheen zijn gegaan en wil laten zien dat wij niet kapot te maken zijn.’ Jebroer 4 Life in de Melkweg Op 22 december staat Jebroer met zijn eigen show ‘Jebroer 4 Life’ in Melkweg in Amsterdam. Het belooft een spektakel met keiharde energie te worden waarin sfeer, muziek, visuals en beleving samen komen. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Melkweg.

Jebroer
Jebroer scoorde sinds 2012 diverse hits en werkte samen met onder andere Boaz van de Beatz, Mr. Polska, Ronnie Flex en Yellow Claw. In 2014 had Jebroer een hit met ‘Miljoenen’, een samenwerking met Dirtcaps en produceerde hij ‘Duizend Nachten’ met Feest DJ Ruud. De track ‘Banaan’ wordt nog steeds op bijna alle festivals in Nederland en België gedraaid. In november 2016 verscheen het album ELF11, met onder andere de megahit ‘Kind Van De Duivel’ samen met Paul Elstak en Dr Phunk. De track heeft meer dan 26 miljoen views, stond op #1 in de iTunes Top 10 in België en heeft een Tripel Platina Status. De opvolger ‘Engeltje’ is inmiddels ook platina en de track ‘Vaderland’ met Outsiders en The Darkraver gaat enorm hard. Samen met Duitsland’s meest succesvolle dance-act Scooter en producers Rät ‘N FrikK bracht hij de track ‘My Gabber’ uit. Vorig jaar bracht hij het nummer ‘Marathon’ met Anita Doth van 2Unlimited uit en dit jaar volgde de hit ‘Hatsikidee’ met Outsiders. Jebroer werkt op dit moment aan tracks voor een nieuw album.

Follow
Facebook | Instagram | YouTube