MEDEWERKER FINANCIËLE ADMINISTRATIE

MEDEWERKER FINANCIËLE ADMINISTRATIE
7 August 2018 Sam van Ewijk
vacature

Cloud 9 Music opende haar deuren op 1 december 2004. De uitgeverij van Cloud 9 representeert een breed scala aan componisten, tekstschrijvers en catalogi. Armin van Buuren, Lost Frequencies, Hardwell, Showtek, W&W, Beatfreakz, MOKSI, NERVO, Fedde le Grand, Josylvio, Esko, Fais, Dirtcaps, Dannic, Van Dikhout, Nielson en Sevn Alias zijn enkele bekende namen die middels de uitgeverij bij het muziekbedrijf zijn aangesloten. Tevens vertegenwoordigt Cloud 9 Music ook de belangen in de Benelux van belangrijke uitgevers als Ultra Music, Bucks Music, Dipiu Music, Roba Music, Downtown Music, Scorpio Music, Just Isn’t Music (Ninja Tune), Pen Music, Memory Lane, Atlas Music, Kassner en vele anderen. Het label vertegenwoordigt artiesten als Jebroer, GLOWINTHEDARK, Rochelle, Gio, Outsiders en labels als ROQ ’N Rolla Music, Equipe Music, Pagara Music Group, Kinderen voor Kinderen en Masters of Hardcore. Cloud 9 heeft tevens een joint venture met Downtown USA zijnde Downtown Benelux, participaties in de Engelse Uitgeverij Phrased Differently, boekingskantoor AT Bookings en een eigen publishing-kantoor in België, zijnde: Tousensemble.

Ter versterking van de afdeling Finance is Cloud 9 Music per direct op zoek naar een:

(m/v, 40 uur per week)

De afdeling administratie en financiën bestaat uit een klein enthousiast team van 4 medewerkers. Samen zijn we verantwoordelijk voor de financiële administratie van verschillende ondernemingen binnen de Cloud 9 Groep.

Jouw werkzaamheden
Als medewerker financiële administratie verricht je ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de financiële, crediteuren- en debiteurenadministratie. De zwaarte van de werkzaamheden liggen in eerste instantie bij het opstellen en versturen van verkoopfacturen en de debiteurenbewaking. Gezien het kleine team zullen wij de werkzaamheden uitbreiden met overige werkzaamheden binnen de financiële administratie, zoals het verwerken van bankmutaties, het verwerken van inkoopfacturen en reiskostendeclaraties en overige administratieve werkzaamheden.

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde MBO 4 of HBO opleiding administratie en bent in staat nauwkeurig te werken. Daarnaast heb je aantoonbaar een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Het werken in teamverband gaat je makkelijk af, maar we verwachten ook dat je zelfstandig kunt werken. Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel in woord als geschrift. Je bent bij voorkeur woonachtig in Amsterdam of directe omgeving.

Verder vragen wij van de juiste kandidaat het volgende:

  • Cijfermatig en analytisch;
  • Goed kunnen werken onder tijdsdruk en gewend zijn met werken met deadlines;
  • Kennis van Microsoft Office en in het bijzonder van Excel;
  • Kennis van AccountView en Elvy is een pré;
  • Overzicht kunnen houden;
  • Nauwkeurig en resultaatgericht werken.

 Wat kunnen we je bieden?

Een uitdagende en gevarieerde functie binnen een zeer dynamisch, jong en groeiend muziekbedrijf. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en een aantrekkelijke pensioenregeling.

 Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar jobs@cloud9music.nl onder vermelding van ‘Medewerker Financiële Administratie’.

Notabene: Acquisities naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld!