Vacature: Receptioniste / Telefoniste

Vacature: Receptioniste / Telefoniste
7 March 2018 Oanh Pham

Ben jij een representatief, sociaal, goedgeluimd en duizendpotig mulitask-talent met een liefde voor muziek en een passie voor hospitality? Dan zijn we op zoek naar jou.

Cloud 9 Music en Armada Music zijn internationaal succesvolle bedrijven en wij vinden het belangrijk dat onze gasten een warm welkom en een prettige eerste indruk krijgen wanneer zij ons pand bezoeken. Voor onze gezamenlijke receptie zijn we daarom per direct op zoek naar een enthousiaste parttime (15-35 uur per week):

Receptioniste / Telefoniste

Wij zoeken een kandidate met minimaal 2 jaar werkervaring als receptioniste, iemand die zich prettig voelt in een dynamische omgeving en goed kan multitasken. Inzicht en prioriteren zijn de belangrijkste woorden in deze functie. Je stelt je dienstbaar op ten opzichte van je collega’s en zorgt voor een warm welkom voor bezoekers van Cloud 9/Armada Music. Kortom: je bent een spin in het web voor iedereen die in het gebouw werkt. Sociale vaardigheden en een representatief uiterlijk zijn daarom erg belangrijk.

De receptie is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30-20.00 uur en wordt bemand door meerdere receptionistes die elkaar aflossen. De receptie werkt met een vast werkschema per persoon. De nog in te vullen diensten per 16 april zijn als volgt:

Maandag:           17.00-20.00
Dinsdag:              13.30-20.00
Woensdag:         14:00-20.00
Donderdag:        13.30-20.00
Vrijdag:                08.30-14.00 / 14:00-20.00

Jouw taken zijn:

  • Bedienen van de telefooncentrale;
  • Ontvangen en te woord staan van gasten;
  • Zorg dragen voor een nette ontvangstruimte;
  • Verwerken van in- en uitgaande post en pakketten;
  • Reserveren van vergaderruimtes;
  • Hand- en spandiensten voor diverse afdelingen.

Jouw profiel ziet er als volgt uit:

   • Je beheerst MS Office (Word, Outlook en Excel);
   • Gastvrijheid zit in jouw DNA;
   • Je bent representatief, zelfstandig, flexibel en in het bezit van een hands-on-mentaliteit;
   • Je bent discreet, servicegericht en nauwkeurig;
   • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
   • Je bent bij voorkeur woonachtig in Amsterdam.

Wij bieden:

   • Een marktconform salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
   • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen (op fulltime basis) en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief en cv onder vermelding van ‘Receptioniste / Telefoniste’ naar jobs@cloud9music.com t.a.v. Laura Erkamp. Mocht je eerder beschikbaar zijn horen wij dit uiteraard graag.

Over Cloud 9 Music:

Cloud 9 Music opende haar deuren op 1 december 2004 en vertegenwoordigt artiesten als Jebroer, Rochelle, Rollàn, GLOWINTHEDARK, Gio, John Christian, Outsiders en labels als ROQ ’N Rolla Music, Equipe Music, Pagara Music Group, Freeway Recordings, Kinderen voor Kinderen en Masters of Hardcore. De uitgeverij van Cloud 9 representeert een breed scala aan componisten, tekstschrijvers en catalogi, waaronder grote namen als rmin van Buuren, Dannic, Fais, Fatman Scoop, Green Velvet, Hardwell, Lost Frequencies, Sevn Alias, Showtek en W&W.

Over Armada Music:
Armada Music is het grootste independent dancemuzieklabel ter wereld en viert dit jaar haar 15-jarig bestaan. De Amsterdamse muziekmaatschappij vertegenwoordigt artiesten en labels uit alle hoeken van de elektronische muziek, waaronder Afrojack, Andrew Rayel, Armin van Buuren, Dash Berlin, Erick Morillo, Fedde Le Grand, Gareth Emery, Julian Jordan, Kevin Saunderson, Lost Frequencies, Morgan Page en W&W.