Hardwell blikt terug op zijn grootste hits met ‘The Story Of Hardwell (Best Of)’

Hardwell blikt terug op zijn grootste hits met ‘The Story Of Hardwell (Best Of)’
31 January 2020 Pam Kolsteeg
De wereldberoemde DJ en producer Hardwell brengt vandaag zijn compilatie album ‘The Story Of Hardwell (Best Of)’ uit. Met deze plaat wil Hardwell, die eerder twee keer werd verkozen tot #1 DJ van de wereld, zijn trouwe fans bedanken voor hun support. Het album dient als terugblik op zijn enorm succesvolle carrière van het afgelopen decennium en bestaat dan ook uit eerdere en huidige hits. ‘The Story Of Hardwell (Best Of)’ is gekoppeld aan de #StoryOfHardwell campagne die op zijn socials loopt, sinds Hardwell in 2018 zijn sabbatical van het DJ’en en touren aankondigde om zich te focussen op het maken van muziek in de studio. ‘The Story Of Hardwell (Best Of)’ zal digitaal, fysiek en op vinyl verschijnen.

Hardwell: ‘Ik wil mijn fans bedanken voor hun aanhoudende support en met de komst van een nieuw decennium ben ik gaan terugkijken op mijn carrière. Welke tracks springen er hierbij uit, welke hebben een diepere betekenis voor mij of jullie of zijn bepalend geweest voor mijn carrière. Welke nummers hebben lang in mijn sets gezeten of zijn door jullie fans keer op keer  aangevraagd. Met deze tracks wilde ik iets tastbaars creëren waarmee ik mijn muzikale reis, die door jullie mogelijk is gemaakt, samen kon vieren. Omdat jullie, net zoals ik, erg gepassioneerd zijn over vinyl en CD’s was er voor mij geen beter moment dan nu om deze verzameling fysiek uit te brengen.’ 

Op ‘The Story Of Hardwell (Best Of) staat onder andere Hardwell’s wereldberoemde track ‘Spaceman’. Daarnaast zijn er samenwerkingen met iconen uit de industrie op het album te vinden, waaronder ‘Zero 76’ met Tiësto, ‘Off The Hook’ met Armin van Buuren, ‘Power’ met KSHMR en ‘Shine A Light’ met Wildstylez. Tevens staan legendarische nummers als ‘Dare You’ en ‘Apollo’ op het album. Met het album toont de DJ en producer niet alleen zijn volledige muzikale spectrum en diversiteit, maar ook zijn award winnende solo catalogus.

Meer informatie is te vinden op:
www.djhardwell.com  | www.facebook.com/djhardwell
www.twitter.com/hardwell | www.youtube.com/hardwell
www.instagram.com/hardwell | Snapchat: Hardwellhimself