BIOGRAPHY

Aan het begin van zijn muziekloopbaan, in 2013, maakte BKO deel uit van de rapgroep Sawtu Boys Money Gang (SBMG). Na een korte tijd stapte hij op en ging verder als solo artiest.

In 2014 maakte hij zijn debuut als solo artiest met de mixtape Zeldzame vertoning. In 2014 was hij een van de oprichters van de rapformatie Well Paid Music Group. Via het YouTube kanaal van WPMG bracht hij een groot aantal video’s uit. Hij werd muzikaal begeleid door zijn broer rapper Rasskulz. Samen brachten ze meerdere nummers uit waaronder Kik uit in april 2015.
In april 2016 tekende BKO een contract bij het label Rotterdam Airlines. Bij het label werkte hij aan zijn eerder aangekondigde ep en verder nog aan een nieuw album. Daarnaast verscheen hij ook op het album Gate 16 van het label dat in juli uitkwam. Hij is te horen op tien van de twintig nummers van het album. Het kwam op nummer 2 van de Album Top 100 binnen en bleef enkele maanden in de top van deze lijst staan. Een van de nummers waaraan hij meewerkte, was Gass van Sevn Alias. Gass bereikte als eerste Nederlandse hip hop nummer meer dan 30 miljoen views op YouTube.

Follow BKO:
Rotterdam Airlines | Facebook | Instagram | Twitter

For more information, please contact:

Natasja Jagesar
Creative Manager
natasja@cloud9music.nl

 

WRITERS INFO

LATEST NEWS