GathoRose

BIOGRAPHY

GathoRose (8 April ’92) werd geboren in de welvarende jaren ’90. Met een vader (Gatho Beevans) actief in zijn eigen muziek studio groeide hij op in een omgeving omringt met muziek. Hierdoor werd hij geinspireert om zichzelf verder te ontwikkelen als artiest. 

Al gauw kwam GathoRose in aanraking met zijn twee grootste passie’s; Voetbal en muziek. Dit resulteerde in een tweestrijd waarbij hij op latere leeftijd voor een moeilijke keuze stond. Zijn passie voor muziek was echter groter en besloot hij er voor om zijn carrière als voetballer te verruilen voor die van een artiest.

In 2013 bracht hij samen met Miqi&Mitch en broski de track “Fully Waisted” uit, wat een grote hit was in de Randstad. Later besloot hij om zich te focussen op zijn eigen sound.

De laatste jaren ontwikkelde hij zich in rap tempo. Hij bracht de nummer “Menta” medio 2016 uit en al snel werd hij opgemerkt door FunX en deed hij mee met het FunX Talentshow 2017. Daar bouwde hij een goed netwerk op en stond hij al snel in de studio met de welbekende producer Spanker, zangeres IamAisha en de rapper Adje. Daarnaast heeft hij ook een aantal keer mogen optreden op de mainstage van het Kwaku Festival.

“Ik heb Nederlandstalige tracks gereleased, maar in de toekomst zal mijn muziek voornamelijk Franstalig zijn. Het zal zeker Nederlandse en vooral Congolese invloeden bevatten.” Aldus GathoRose. Zijn muziekstijl varieert van Trap tot Afro. Hiermee wilt de gedreven GathoRose zich vooral richten op de Franse en Internationale markt.

For more information, please contact:

Marc Zwart
Head of creative
marc@cloud9music.nl

PRODUCER INFO

LATEST NEWS