Hansie

BIOGRAPHY

Navarre Novian Norah, beter bekend als Hansie is een artiest en tekstschrijver. Al sinds kleins af aan was de interesse voor hiphop en RnB groot. Muziek werd hem met de paplepel erin gegoten. Zijn moeder draaide elke zondag een RnB plaat, zijn vader luisterde altijd reggae en de ooms en neven luisterden altijd naar HipHop en/of RnB. Interesse voor de muziek bleef groeien en artiesten als Tupac, Snoop Dogg, Dr. Dre, Eminem, Star P, Silk the Shocker, Mario, Sisqo, Blackstreet, Ja Rule, 50 Cent en meer waren aan de dagelijkse orde.

Rond de tijd van Lil Bow Wow & Lil Romeo werd Hans Grants ook geïnspireerd om teksten te schrijven. Zij waren voor hem het bewijs dat jonge kinderen ook gewoon rappers konden zijn en dit is iets wat hij graag wilde. Hierdoor is hij ook zelf gaan schrijven en heeft zich steeds meer ontwikkeld in de loop der jaren. Rond zijn 15e ontmoette Hansie en Esko elkaar via een gemeenschappelijke vriend. Hij mocht mee naar de studio om zijn tracks op te nemen. Het klikte zo goed tussen Esko en Hansie dat ze tot de dag van vandaag elkaar als broeders zien. Ze hebben samen talloze tracks opgenomen, zijn samen gegroeid tot gevestigde artiesten en zijn nu nog serieuzer aan de slag.

Inmiddels is Hansie hard op weg om door te breken in de Nederlandse urban scene. Zijn eerste mixtape De Cakemix deed het al goed, alleen door persoonlijke problemen kon hij niet voortbouwen hierop. Hierdoor is het even stil geweest rondom de arties. In de tussentijd heeft Hansie wel veel geschreven voor andere artiesten, waar Kinderen Voor Kinderen een uitzonderlijk voorbeeld van is.

In de de zomer van 2017 heeft Hansie het startschot gegeven voor het feit dat hij terug is als nooit tevoren. De track ‘C’est La Vie’ met The Partysquad, Josylvio, Bizzey, Broertje en Esko was het eerste wapenfeit van Hansie sinds een lange tijd. Binnen een maand ging deze track goud en niet veel later heeft de track zelfs de platinastatus behaald. De tweede single van Hansie was ‘Non Stop’ met Latifah en Josylvio. Ook deze track werd alles behalve onverdienstelijk ontvangen. Het wachten is nu op een project, waarmee hij laat zien dat niemand in de Nederlandse urban scene meer om Hansie heen kan.

 

Follow Hansie
 Instagram | Twitter

 

For more information, please contact:

Natasja Jagesar
Creative Manager
natasja@cloud9music.nl

WRITERS INFO

– Bekend van de hit ‘Hey Meisje’ met meer dan 32.5 miljoen streams op Spotify

LATEST NEWS