Jebroer

BIOGRAPHY

Jebroer scoorde sinds 2012 diverse hits en werkte samen met onder andere Boaz van de Beatz, Mr. Polska, Ronnie Flex en Yellow Claw.

In 2014 had Jebroer een hit met ‘Miljoenen’, een samenwerking met Dirtcaps en produceerde hij ‘Duizend Nachten’ met Feest DJ Ruud. De track ‘Banaan’ wordt nog steeds op bijna alle festivals in Nederland en België gedraaid.

In november 2016 verscheen het album ELF11, met onder andere de megahit ‘Kind Van De Duivel’ samen met Paul Elstak en Dr Phunk. De track heeft meer dan 24 miljoen views, stond op nummer 1 in de iTunes Top 10 in België en heeft Tripel Platina Status. De opvolger ‘Engeltje’ is inmiddels ook platina en de track ‘Vaderland’ met Outsiders en The Darkraver gaat enorm hard. Samen met Duitsland’s meest succesvolle dance-act Scooter en producers Rät N FrikK bracht hij de track ‘My Gabber’ uit, en organiseerde hij tijdens het Amsterdam Dance Event zijn conceptavond ‘Paranoia’. Vorig jaar bracht hij het nummer ‘Marathon’ met Anita Doth van 2Unlimited uit en dit jaar volgde de hit ‘Hatsikidee’ met Outsiders. Jebroer werkt op dit moment aan tracks voor een nieuw album en is deze zomer op alle grote festivals te vinden.

Facebook | Instagram | YouTube

For more information, please contact:

Marc Zwart
Head of creative
marc@cloud9music.nl

WRITERS INFO

– Malu

– Engeltje

– kind van de Duivel

LATEST NEWS